Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 20 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 20 Μαρτίου

Ζώδια

Κριός

Στο ζώδιό σας μπαίνει σήμερα ο Ήλιος, όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα με την Εαρινή Ισημερία, και ξεκινά ένας μήνας δραστήριος, εξωστρεφής και δημιουργικός. Ο Ήλιος αυξάνει τη λάμψη σας και γίνεστε το επίκεντρο του κοινωνικού σας κύκλου. Αυξάνει επίσης η ζωτικότητα και η αυτοπεποίθησή σας. Πιθανόν να προχωρήσετε σε ξεκινήματα και αποφάσεις.

Ταύρος

Το πέρασμα του Ηλίου απ’ τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα και για ένα μήνα, σας βάζει σε μια φάση απολογισμών και κλεισίματος κύκλων και θεμάτων. Θα είναι πιο εσωστρεφής περίοδος, με μεγαλύτερη ανάγκη για ησυχία και απομόνωση, καθώς εστιάζεστε περισσότερο στο μέσα σας. Ο Ήλιος φωτίζει το υποσυνείδητό σας.

Δίδυμοι

Εαρινή Ισημερία σήμερα με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, και ξεκινά ένας μήνας κοινωνικός, με έμφαση στη δικτύωση και στις φιλίες. Έτσι, θα εστιαστείτε περισσότερο στις παρέες σας και σε ομαδικές δραστηριότητες, όπως επίσης και σε συλλόγους ή κόμματα. Επίσης εστιάζεστε περισσότερο στην διαδικτυακή σας παρουσία. Πλάνα για το μέλλον.

Καρκίνος

Σήμερα είναι η Εαρινή Ισημερία με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, και ξεκινά ένας μήνας με έμφαση στα επαγγελματικά σας και στην κοινωνική σας ανάδειξη και προβολή. Θα φανείτε περισσότερο δημοσίως, κάτι που απαιτεί περισσότερη σοβαρότητα από μέρους σας. Επαφές με άτομα εξουσίας. Οργανώνετε καλύτερα τη ζωή σας.

Λέων

Ξεκινά ένας αισιόδοξος κι εξωστρεφής μήνας σήμερα με την Εαρινή Ισημερία και την είσοδο του Ήλιου στο φιλικό σας ζώδιο του Κριού. Περίοδος με αυξημένη ζωτικότητα, πίστη, αυτοπεποίθηση. Έμφαση θα δώσει στις σπουδές, σε θέματα νομικά, σε ταξίδια, διδασκαλία, συγγραφή, μελέτη, φιλοσοφία. Ανοίγουν οι ορίζοντές σας. Περισσότερη έμπνευση και δημιουργικότητα.

Παρθένος

Ο Ήλιος σήμερα μπαίνει στον Κριό με την Εαρινή Ισημερία, και ξεκινά για το ζώδιό σας ένας μήνας πιο εσωστρεφής, στον οποίο θα έχετε ανάγκη για περισσότερο ψάξιμο ψυχολογικό – μάλιστα ο Ήλιος θα φωτίσει κρυφές πτυχές της ζωής σας. Επίσης έμφαση θα δώσει σε θέματα οικονομικά, πχ δάνεια, επενδύσεις κλπ, αλλά και σε σεξουαλικά.

Ζυγός

Κοινωνικός ο αστρολογικός μήνας που ξεκινά σήμερα με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό (Εαρινή Ισημερία), ενώ η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στους άλλους, στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους. Εποχή νέων γνωριμιών. Αρκετή εξωστρέφεια. Επίσης εστιάζεστε σε θέματα ομορφιάς, μόδας, τέχνης, αλλά και στο πώς να κρατάτε ισορροπίες στις σχέσεις.

Σκορπιός

Ανοίγει ένας παραγωγικός μήνας σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου (Εαρινή Ισημερία), στον οποίο θα εστιαστείτε περισσότερο στη δουλειά αλλά και σε καθημερινές εργασίες και λεπτομέρειες, στο νοικοκυριό, την τάξη και την καθαριότητα. Επίσης ο Ήλιος θα ρίξει φως σε θέματα υγείας και διατροφής. Έμφαση και στα κατοικίδιά σας.

Τοξότης

Ερωτικός, δημιουργικός κι εξωστρεφής ο μήνας που ξεκινά σήμερα με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό (Εαρινή Ισημερία), πιθανόν κιόλας να είναι μια πιο ανέμελη εποχή για εσάς, με περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να παίξετε, να διασκεδάσετε αλλά και να κάνετε σπορ και χόμπι. Ευκαιρίες για φλερτ κι εξόδους. Έμφαση σε θέματα παιδιών.

Αιγόκερως

Έμφαση στο σπίτι, την οικογένεια και σε θέματα ακινήτων κυρίως θα δώσει ο αστρολογικός μήνας που ξεκινά σήμερα με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό (Εαρινή Ισημερία), ενώ θα βγει ο πιο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια. Επίσης θα εστιαστείτε περισσότερο στο παρελθόν – ο Ήλιος φωτίζει τις μνήμες σας αλλά και τα συναισθήματά σας.

Υδροχόος

Επικοινωνιακός και ζωηρός ο νέος αστρολογικός μήνας που ξεκινά σήμερα με την Εαρινή Ισημερία και την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, μια περίοδος με πολλές συναντήσεις και γνωριμίες. Πολλές επίσης μετακινήσεις, βόλτες, ταξιδάκια. Εστιάζεστε περισσότερο στη πληροφόρηση, σε μαθήματα, σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο. Έμφαση σε σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Ιχθύες

Φεύγει ο ζωοδότης Ήλιος απ’ το ζώδιό σας, περνά τώρα στον Κριό (Εαρινή Ισημερία), ενώ για ένα μήνα θα δώσει έμφαση κυρίως σε θέματα οικονομικά, μια περίοδος με αγορές, πληρωμές, πωλήσεις, ενώ η δημιουργικότητά σας ίσως αυξήσει τα έσοδα. Παράλληλα, θα εστιαστείτε περισσότερο στην απόλαυση της ζωής και σε θέματα ασφάλειας και αξιών.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being