Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διεθνής συνάντηση στην Πάτρα με την συμμετοχή 60 καθηγητών από όλο τον κόσμο

Διεθνής συνάντηση στην Πάτρα με την συμμ...

Στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Περί τους εξήντα Καθηγητές Πανεπιστημίων από Ευρώπη, Ασία, Αμερική, Αφρική και Αυστραλία, αναμένεται να παρευρεθούν στην διήμερη διεθνή επιστημονική συνάντηση με τίτλο: “Νέες ευκαιρίες και προοπτικές της επαναχρησιμοποίησης των αποβλήτων”, που θα διεξαχθεί στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στην Πάτρα το διήμερο 22 και 23 Μαρτίου 2017.

Κατά την έναρξη των εργασιών της διήμερης επιστημονικής συνάντησης για την επαναχρησιμοποίηση των αποβλήτων στις 22 Μαρτίου, θα εορτασθεί η Παγκόσμια Ημέρα του Νερού, με καλωσόρισμα του Προέδρου του ΕΑΠ Καθηγητή κ. Βασίλη Καρδάση, ομιλία για την Διαχείριση του νερού και των αποβλήτων στην Αρχαία Ελλάδα από τον Κοσμήτορα κ. Ιωάννη Καλαβρουζιώτη και ανάλυση της δράσης για την επαναχρησιμοποίηση των αποβλήτων από την Πρόεδρο του προγράμματος κα Δέσπω Φάττα –Κάσινου, Αναπληρώτρια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Στα πλαίσια της συνάντησης θα υπάρχει εικαστική έκθεση με θέμα το Νερό του Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Ιωάννη Τρυπαναγνωστόπουλου καθώς επίσης και έκθεση φωτογραφίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις