Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ενόργανη: «Ασημένια» η Μιλλούση στο Παγκόσμιο κύπελλο

Ενόργανη: «Ασημένια»  η Μιλλούση στο Παγ...

Ένα ακόμη μετάλλιο για την Ελληνική γυμναστική

Άλλο ένα μετάλλιο πανηγύρισε η ελληνική γυμναστική στο Μπακού, με πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά τη Βασιλική Μιλλούση. Η έμπειρη Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε τη 2η θέση στη δοκό ισορροπίας, στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης «AGF Trophy 2017».

Η Βασιλική Μιλλούση έκανε σπουδαία εμφάνιση στον τελικό της δοκού και κέρδισε δικαιωματικά το ασημένιο μετάλλιο με 13,633 β., τερματίζοντας πίσω από την «θρυλική» Ρουμάνα, Καταλίνα Πονόρ (13,833 β.), ενώ την τριάδα συμπλήρωσε η Αυστραλή Έμιλι Λιτλ (13,433 β.).

Στον προκριματικό της Παρασκευής (17/03) η Μιλλούση είχε πλασαριστεί στην 4η θέση με 13,133 βαθμούς, αλλά αυτή τη φορά απέφυγε τις αστάθειες και παρουσίασε εξαιρετικά το καινούργιο πρόγραμμά της, με το οποίο ελπίζει να φτάσει σε διάκριση και στο προσεχές ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρουμανίας (19-23 Απριλίου).

Η ελληνική αποστολή επιστρέφει αύριο (Δευτέρα 20/03) από το Μπακού, μέσω Κωνσταντινούπολης, και αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στις 13:35 με την πτήση ΤΚ1849 της Turkish Airlines.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eνόργανη: Και πάλι "χρυσός" ο Πετρούνιας


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports