Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο "μικροσκόπιο" της ΕΛ.ΑΣ το βίντεο του Αρτέμη Σώρρα- Εκτιμήσεις για διαφυγή στην Ιταλία

Στο "μικροσκόπιο" της ΕΛ.ΑΣ το...

Αναζητείται μετά την καταδικαστική απόφαση

Τον Αρτέμη Σώρρα αναζητά η ΕΛ.ΑΣ μετά την καταδικαστική απόφαση του Τριιμελούς Εφετείου Πατρών, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να έχει διαφύγει με την σύζυγό του, η οποία επίσης καταδικάστηκε, στην Ιταλία.Το δικαστήριο τους επέβαλε ποινή φυλάκισης 8 ετών και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων τους για 5 έτη, για υπεξαίρεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν φόβοι πως το ζεύγος έχει διαφύγει στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στην Ιταλία, με αποτέλεσμα να γίνονται εξονυχιστικές έρευνες στο λιμάνι της Πάτρας, καθώς και σε ακτοπλοϊκές εταιρείες για να διαπιστωθεί αν έχει εκδοθεί εισιτήριο στο όνομά του. Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες για τους εντοπίσουν από το σήμα του κινητού τους. Στην περίπτωση που εξακριβωθεί η παραπάνω πληροφορία για διαφυγή στο εξωτερικό, θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

 

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως την ημέρα που εκδικαζόταν η υπόθεση Σώρρα στην Πάτρα, η σύζυγός του βρισκόταν στο δικαστήριο. Όταν κατάλαβε πως η δίκη δεν θα αναβληθεί, αποχώρησε.

Στο μεταξύ, έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιούνται σε όλη την Αττική και την Πελοπόννησο, ενώ σήμερα το απόγευμα άνδρες της αστυνομίας ερεύνησαν, παρουσία εισαγγελέα, ένα διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, δύο στην Καλλιθέα και ένα στα Μεσόγεια.

 

Στο “μικροσκόπιο” το βίντεο


Παράλληλα, στο “μικροσκόπιο” της ΕΛ.ΑΣ. έχει μπει το βίντεο που αναρτήθηκε σήμερα με το διάγγελμα του Αρτέμη Σώρρα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, το μαγνητοσκοπημένο βίντεο αναρτήθηκε είτε από ίντερνετ καφέ -πιθανώς στην επαρχία- είτε από κάποιον οπαδό του.

Με ένα βίντεο 21 λεπτών και 22 δευτερολέπτων που ανέβασε σήμερα στο facebook, ο Αρτέμης Σώρρας μιλά για τη διαμάχη με τον κουμπάρο του, αφήνει αιχμές για το δικαστικό σώμα και απειλεί πως θα επανέλθει με λεπτομέρειες για την υπόθεση θέλοντας να αποδείξει την αθωότητά του. Όλα αυτά, την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τη σύλληψη του.

Μέσα από ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό σε άγνωστη τοποθεσία και φορώντας μαύρα ρούχα, καλεί τους οπαδούς του να συνεχίσουν «τον πόλεμο κατά του κατεστημένου και της δικαιοσύνης» ενώ εξαπολύει επίθεση στα ΜΜΕ που όπως υποστηρίζει τον πολεμούν σκόπιμα. Ξεκαθαρίζει μάλιστα πως θα αντισταθεί και δεν θα παραδοθεί ποτέ.

Μεταξύ άλλων λέει πως στην Ελλήνων Πολιτεία που ονειρεύεται δεν θα υπάρχουν φυλακές και τονίζει πως η δίκη του ήταν παρωδία. ''Εάν με βάλουν φυλακή θα πρέπει να γίνει μια μεγάλη συγκέντρωση μπροστά στη βουλή. Να καταλάβουν κάποιοι πως είσαστε πολλοί. Συσπειρωθείτε με τα πανό σας για τα 600 δισ. που είναι δικά σας. Μην ακούτε αυτούς που προσπαθούν να παραποιήσουν κάθε χαρτί''.

Ο Πατρινός Αρτέμης Σώρρας συγκρίνει τον εαυτό του με την Χρυσή Αυγή- Το διάγγελμα του καταζητούμενου


Άφαντος ο Σώρρας μετά την καταδίκη στην Πάτρα - "Ένα ευρώ από το Μοναστηράκι το Ομόλογο της Τράπεζας της Ανατολής"

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις