Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΒΑ: Σούπερ και νικητές Αντετοκούνμπο και Κουφός

ΝΒΑ: Σούπερ και νικητές Αντετοκούνμπο  και Κουφός

Συμμετοχή και για τον Παπαγιάννη στο Σακραμέντο

Με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μπακς πανηγύρισαν μία από τις  πιο μεγάλες νίκες τη σεζόν, επικρατώντας των Κλίπερς με 97-96 μέσα στο Λος Αντζελες. Ο Ελληνας σούπερ σταρ σημείωσε 16 πόντους (5/10 δίποντα και 6/9 βολές ), μάζεψε  5 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ, έριξε 1 τάπα και έκανε μόλις 2 λάθη σε 28 λεπτά συμμετοχής

Εξαιρετική παρουσία από τον Κώστα Κουφό στη νίκη των Κινγκς με 107-101 στο Φοίνιξ, απέναντι στους Σανς. Ο Ελληνας άσος πέτυχε 13 πόντους, πήρε 6 ριμπάουντ, έδωσε 2 ασίστ και έριξε 2 τάπες μέσα σε 19 λεπτά. Ο Γιώργος Παπαγιάννης αγωνίστηκε 13 λεπτά, χωρίς να σημειώσει πόντο, παίρνοντας 3 ριμπάουντ και ρίχνοντας 3 τάπες.

Το 17ο φετινό του triple duble (18 πόντοι, 12 ριμπάουντ και 13 ασίστ) σημείωσε ο Χάρντεν, οδηγώντας τους Ρόκετς σε θρίαμβο με 139-100 επί των Λέικερς, ενώ ο Ντιρκ Νοβίτσκι, με την συμμετοχή του και μόνο στην πεντάδα των Μάβερικς για τον αγώνα με τους Γουίζαρντς στη Ουάσινγκτον, μπήκε στο Top 10 των παικτών με τις περισσότερες παρουσίες σε αγώνες του ΝΒΑ. Ο 39χρονος Γερμανός φόργουορντ έφτασε τις 1.381 εμφανίσεις, όλες με τους Μάβερικς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΒΑ: Κορυφαίος ο Αντετοκούνμπο στην ήττα των Μπακς-Πανηγύρισε με τους Κινγκς ο Παπαγιάννης


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports