Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: «Πάνοπλο» το Βέλγιο για την αναμέτρηση με την Εθνική Ελλάδας

Ποδόσφαιρο: «Πάνοπλο» το Βέλγιο για την ...

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Μαρτίνεθ

Με όλα τα «αστέρια» του θα υποδεχθεί το Βέλγιο την εθνική Ελλάδας, το Σάββατο 25 Μαρτίου στο στάδιο «Βασιλιάς Μποντουέν» των Βρυξελλών, στο πλαίσιο του 8ου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο εκλέκτορας των «κόκκινων διαβόλων», Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, κάλεσε συνολικά 27 ποδοσφαιριστές, με τον Ράτζα Ναϊνγκολάν να επανέρχεται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, από το οποίο είχε απουσιάσει στα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Κανονικά θα δώσει το «παρών» και ο Αξελ Βίτσελ, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό αγωνίζεται στην Κίνα, καθώς η Τιαντζίν Κουαντζιάν του πρόσφερε συμβόλαιο έναντι 16 εκατ. ευρώ ετησίως.

«Το σημαντικό είναι να διατηρείς την ένταση στο παιχνίδι σου, ανεξαρτήτως του πού παίζεις. Αυτά που έδειξε ο Αξελ στα τελευταία παιχνίδια με ικανοποίησαν, σε ό,τι αφορά τη φόρμα και τη φυσική κατάστασή του» δικαιολόγησε την κλήση του Βίτσελ ο Ισπανός τεχνικός.

Εκτός από την αναμέτρηση με την ελληνική ομάδα, το Βέλγιο θα δώσει στις 28 Μαρτίου και φιλικό αγώνα με τη Ρωσία στο Σότσι.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Μαρτίνεθ:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Κουν Κάστελς (Βόλφσμπουργκ), Τιμπό Κουρτουά (Τσέλσι), Σιμόν Μινιολέ (Λίβερπουλ), Ματς Σελς (Νιούκαστλ)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Τόμπι Αλντερβάιρελντ (Τότεναμ), Ντέντρικ Μπογιάτα (Σέλτικ), Λοράν Σιμάν (Μόντρεαλ Ιμπακτ), Τόμας Φόκετ (Γάνδη), Τομά Μενιέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Τόμας Βερμέλεν (Ρόμα), Γιαν Βερτόνγκεν (Τότεναμ)

ΜΕΣΟΙ: Νασέρ Τσαντλί (Γουέστ Μπρομ), Κέβιν Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Μούσα Ντεμπελέ (Τότεναμ), Λεάντερ Ντεντόνκερ (Αντερλεχτ), Μαρουάν Φελαϊνί (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ράτζα Ναϊνγκολάν (Ρόμα), Γιούρι Τίλεμανς (Αντερλεχτ), Αξελ Βίτσελ (Τιαντζίν Κουαντζιάν)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μισί Μπατσουαγί (Τσέλσι), Κρίστιαν Μπεντέκε (Κρίσταλ Πάλας), Γιανίκ Καράσκο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Εντέν Αζάρ (Τσέλσι), Ρομέλου Λουκάκου (Εβερτον), Ντρις Μέρτενς (Νάπολι), Κέβιν Μιραλάς (Εβερτον), Ντιβόκ Οριζί (Λίβερπουλ)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Οι "εκλεκτοί" του Σκίμπε για το Βέλγιο


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports