Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Βγήκε το πρώτο, πολύχρωμο και «μαγικό» τρέιλερ του φιλμ animation «Coco» της Pixar

Βγήκε το πρώτο, πολύχρωμο και «μαγικό» τ...

Θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο στις κινηματογραφικές αίθουσες

H νέα ταινία της Pixar με τίτλο «Coco» που αντλεί έμπνευση από την μεξικάνικη κουλτούρα, θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Νοέμβριο, ωστόσο το σχετικό διαφημιστικό τρέιλερ δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το «Coco» είναι μια ταινία σε σκηνοθεσία του Λι Ανκριτς, ο οποίος μας είχε δώσει παλιότερα το «Toy Story 3», και του Άντριαν Μολίνα, σκηνοθέτης του «Monsters University». Η πρωτότυπη ταινία περιστρέφεται γύρω από την Μέρα των Νεκρών η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στο Μεξικό.

Πρόκειται για την ιστορία του 12χρονου Μιγκέλ (την φωνή του οποίου κάνει ο πρωτοεμφανιζόμενος Άντονι Γκονζάλες) ο οποίος ζει με την οικογένεια του σε ένα χωριό του Μεξικού. Αν και αυτός λατρεύει την μουσική, η οικογένειά του δεν την αντέχει ούτε λεπτό και την έχουν απαγορεύσει καθώς πιστεύουν πως αποτελεί κατάρα γι’ αυτούς.

Αποφασισμένος να σπάσει την κατάρα, και εμπνευσμένος από την μουσική του αγαπημένου του τραγουδιστή Ερνέστο ντε λα Κρουζ, ο Μιγκέλ πάει κατά λάθος στην Χώρα των Νεκρών και εκεί συναντά τον Χέκτορ (φωνή από τον Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ) οι οποίοι παρέα θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν το μυστικό της οικογένειας του Μιγκέλ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια ταινία κινουμένων σχεδίων έχει ασχοληθεί με την Μέρα των Νεκρών. Το πρώτο τρέιλερ που βγήκε, δείχνει, για άλλη μια φορά, το πόσο υπέροχη δουλειά έχει κάνει το στούντιο της Pixar στο να αποδώσει τον Κόσμο των Νεκρών, με χρώμα και αρκετή φαντασία, όπως έγραψε το flix.gr. Τις φωνές τους στην ταινία επίσης δανείζουν και οι Μπέντζαμιν Μπρατ και Ρενέ Βίκτορ.

*Το φιλμ της Pixar/Disney αναμένεται να το δούμε την επόμενη χειμερινή περίοδο και στην Πάτρα, σε διανομή της Feelgood.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture