Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Εγκαινιάζεται στην γκαλερί Cube έκθεση ζωγραφικής του Γάλλου Florian Eymann

Πάτρα: Εγκαινιάζεται στην γκαλερί Cube έ...

Θα λειτουργήσει από τις 23/3 έως τις 22/4/2017

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017, στις 20.00, θα γίνουν τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης του Florian Eymann στην γκαλερί Cube της Λιάνας Ζωζά στην οδό Μαιούλη 39 και Μαιζώνος στην Πάτρα. Η έκθεση θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 22 Απριλίου 2017.

Στα εγκαίνια θα προσφερθούν το κρασί της Οινοποιίας Παρπαρούση και τα κεράσματα του Ζαχαροπλαστείου Λοτσάρης.

Η Γκαλερί Cube, εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τον εικαστικό Florian Eymann και παρουσιάζει τη ζωγραφική του δουλειά, σε ατομική έκθεση. Τα έργα που παρουσιάζονται είναι λάδι σε καμβά και κάρβουνο σε χαρτί.

Η Λιάνα Ζωζά γράφει για τα έργα του Florian Eymann:

Η δουλειά του Florian Eymann διακρίνεται για τη δυναμική της, μια αίσθηση που δίνεται μέσα από τη συνομιλία της φόρμας και του χρώματος, τα οποία συνυπάρχουν ισότιμα, στην ιδιαίτερη τεχνική αντιμετώπιση των έργων του. Ο άριστος χειρισμός των υλικών που χρησιμοποιεί, οδηγεί στο να αναδύονται οι πρωταρχικές μορφές μέσα από το “σβήσιμο” της αρχικής εικόνας, δίνοντας ένα γοητευτικό για τον θεατή αποτέλεσμα. Τον θεατή που δεν γνωρίζει αν ο ζωγράφος θέλει να “αποπροσωποποιήσει” την εικόνα αφαιρώντας της την ταυτότητα ή αν θέλει εσκεμμένα να τον οδηγήσει στην ανακάλυψη του προσώπου.

Ο ίδιος, περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει: Η εκπαίδευση μου, που βασίζεται στην παρατηρητικότητα, μου επέτρεψε να απελευθερωθώ από τους συνηθισμένους κανόνες της τέχνης και να αναπτύξω έναν δικό μου, προσωπικό θέλω να πιστεύω, τρόπο έκφρασης. Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να έχει κανέναν ενδοιασμό ή περιορισμό, όταν δημιουργώ τα έργα μου. Για μένα η ζωγραφική μου είναι η διέξοδός μου και το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι από την ευχαρίστηση του να πειραματίζομαι πάνω στις ιδέες μου.

Έτσι, ξεκινώντας να δουλεύω πάνω σ’ ένα θέμα, δεν είναι λίγες οι φορές που αφήνω να με καθοδηγήσει ο καμβάς. Η τεχνική των έργων μου είναι λάδι σε καμβά και δουλεύω με θεματικές ενότητες. Όπως ένας σκηνοθέτης, τοποθετώ τις εικόνες που προέρχονται από μια ιδέα, μια επιθυμία ή ένα σχέδιο, συνθέτοντας και ανασυνθέτοντας τους χαρακτήρες μου μέχρι να έχω το τελικό αποτέλεσμα.

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή 10.00 – 14.00 & 18.00 – 21.00, Τετάρτη Σάββατο 10.00 – 14.00 και Κυριακή & Δευτέρα κλειστά.

O εικαστικός δημιουργός Florian Eymann έχει γεννηθεί το 1980 και ζει και εργάζεται στην πόλη Loiret στη Γαλλία.

Είναι από τους ανερχόμενους καλλιτέχνες που διακρίνεται για τη συνέχεια και τη συνέπεια στο έργο του με συμμετοχές σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στη Γαλλία, την Ευρώπη και την Αμερική και ήδη έχει πραγματοποιήσει πέντε ατομικές εκθέσεις.

www.florianeymann.com

*Εκ των χορηγών επικοινωνίας της έκθεσης είναι και το thebest.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture