Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ: ΜΕΤΑΛΙΖΕ ΚΑΙ ΡΟΖ ΣΕ DISCO ΚΑΙ ΒALLET STYLE

ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΣΤΑ ΝΥ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πάω για μανικιούρ-πεντικιούρ τώρα!

Eξαρση στην περιποίηση και τον καλλωπισμό χεριών και ποδιών τα τελευταία χρόνια πανελληνίως και διεθνώς. Τα παγκόσμια beauty trends έχουν πια σε περίοπτη θέση τα χρώματα και τα βερνίκια για τα νύχια, με ατελείωτα αφιερώματα σε στήλες ομορφιάς. Για τη φετινή άνοιξη μας λένε να ξορκίσουμε τη …μουντίλα και τα γοτθικά και ροκ αισθητικά πρότυπα και να γίνουμε πιο ρομαντικές και χαρούμενες, κάτι ανάμεσα σε μπαλαρίνες και disco queens των eighties. Οχι άλλα μαύρα και μπορντό please!

Τι εντοπίσαμε σε πασαρέλες, επώνυμες καμπάνιες και δημοσιεύματα σε Vogue, Harpers Bazaar, Glamour, In style κλπ; Αφθονο ροζ- από nude, μέχρι μπεμπέ, λιλά και φούξια, μαζί με κάποια γαλάζια και λευκά εμπνευσμένα από το βεστιάριο του μπαλέτου. Πρόκειται για μια τάση που επεκτάθηκε νωρίτερα και στην ένδυση. Ταυτόχρονα, αν και δεν είναι Χριστούγεννα, βασιλεύουν τα αστραφτερά μεταλιζέ. Πολλά ασημένια, γκρι περλέ αλλά και μπρονζέ ή γκλίτερ που ανέβηκαν ευθαρσώς στις πασαρέλες ως αναπόληση της disco εποχής.

Εάν ανήκετε στις πιο τολμηρές στυλιστικά, μπορείτε να δοκιμάσετε τις νέες «ντεγκραντέ» βαφές και το νέο «γαλλικό» με εσωτερικά «φεγγαράκια» και περιγράμμματα σε χρώματα ή χρυσόσκονη. Είδαμε και προτάσεις με γραμμικές εκκεντρικές βαφές αλλά και κάποια χρώματα βασισμένα στα καλοκαιρινά ρούχα: μιλιτέρ λαδί, ανοιχτό πορτοκαλί και κίτρινο «λάιμ».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View