Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Επιδοτώντας την εργασία» από τους PES Activists Πάτρας και την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας

«Επιδοτώντας την εργασία» από τους PES A...

Την Κυριακή στην Αγορά Αργύρη

Οι PES Activists Πάτρας και η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Αχαΐας διοργανώνουν την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 18.00 στην αγορά Αργύρη, εκδήλωση με τίτλο: «Επιδοτώντας την εργασία».

Ομιλητές θα είναι οι: Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, Βουλευτής Αχαΐας Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θεόδωρος Δουλουμπέκης, Εθνικός Συντονιστής PES Activists, Παύλος Γερουλάνος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Η επένδυση στους νέους και το εργασιακό τους μέλλον είναι επένδυση στο μέλλον του κοινού μας σπιτιού, στο μέλλον της Ένωσης.. Διεκδικούμε το δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή εργασία, αλλά και το δικαίωμα για μια καλύτερη Ελλάδα σε μια καλύτερη Ευρώπη. Η νέα γενιά είναι δύναμη αλλαγής και αυτή τη δύναμη τη χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να προοδεύσουμε. Συζητάμε για την εργασία επενδύοντας στο κοινό μας μέλλον, με την επιθυμία να σταματήσουμε την φυγή των νέων ανθρώπων στο εξωτερικό.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Ανδρέας Γιαννακόπουλος, Συντονιστής PES Πάτρας και ο Νίκος Μοίραλης, Γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ. Την εκδήλωση συντονίζει ο Πολυχρόνης Μπακόμητρος, Συντονιστής PES Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις