Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 16 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 16 Μαρτίου

Ζώδια

Κριός

Μαλακώνει την ψυχολογία σας σήμερα η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα, ενώ είναι πιθανό να έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από καθημερινές πιέσεις και να χαλαρώσετε. Πιο εσωστρεφής μέρα. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα οικονομικά, κυρίως δανείων, χορηγιών, επενδύσεων, κληρονομικών, διατροφής, ασφαλειών κλπ, ενώ αναμένεται να δεχθείτε μια σωτήρια ενίσχυση.

Ταύρος

Ωραία κοινωνική ζωή σήμερα, ενώ επικρατεί περισσότερη αρμονία στους δεσμούς, με τους φίλους, τους συνεργάτες, τον σύντροφο. Η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα κάνει ήπιο το κλίμα στις σχέσεις, ενώ εξυπηρετεί περισσότερο ο ένας τον άλλον. Παράλληλα, υπάρχει αρκετός ρομαντισμός και είναι ιδανική μέρα για ερωτικά ραντεβού. Εύνοια και σε συμβιβασμούς ή συμφωνίες.

Δίδυμοι

Εύνοια και γονιμότητα στα επαγγελματικά σας προσφέρει σήμερα η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα, άτομα εξουσίας ίσως παίζουν έναν γεφυρωτικό ρόλο, ή μπορεί ακόμα και να σας σώζουν από δύσκολες καταστάσεις. Παράλληλα, η όψη αυτή κάνει πιο ήπια και “ρέουσα” την καθημερινότητά σας. Ενασχόληση με θέματα διατροφής, υγείας αλλά και κατοικίδιων.

Καρκίνος

Αρκετό ρομαντισμό προσφέρει σήμερα η ωραία όψη Σελήνης-Ποσειδώνα, ενώ απογειώνει τη φαντασία και την καλλιτεχνική έμπνευση. Καλή μέρα για ερωτικά ραντεβού αλλά και για ό,τι καλλιτεχνικό. Ευκαιρίες για φλερτ και διασκέδαση. Περισσότερη αρμονία στους δεσμούς με τα παιδιά. Εύνοια και στις σχέσεις με δασκάλους. Ανοίγουν οι πνευματικοί σας ορίζοντες.

Λέων

Μια ήπια και όμορφη μέρα για την ψυχολογία σας, με την θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα να ανακουφίζει τον συναισθηματικό σας κόσμο. Μεγαλύτερη ανάγκη αλλά και ευκαιρία να κάτσετε σπίτι και να ξεκουραστείτε. Στιγμές φυγής. Εύνοια σε θέματα οικογενειακά, σπιτιού, ακινήτων αλλά και οικονομικών, ενώ ίσως δεχθείτε μια σωτήρια οικονομική ενίσχυση.

Παρθένος

Ευχάριστες συναντήσεις, γνωριμίες και βόλτες ίσως φέρει σήμερα η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα, ενώ μπορεί να ειπωθούν και πράγματα ωραία. Μια ρομαντική και ήπια μέρα, με περισσότερη αρμονία στην επικοινωνία και τις σχέσεις. Καλή μέρα για συμφωνίες και συζητήσεις, καθώς ο ένας είναι διευκολυντικός με τον άλλον. Έμφαση σε μαθήματα, σεμινάρια, διάβασμα.

Ζυγός

Καλή και γόνιμη μέρα για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, ίσως σας έρθουν κάποια έσοδα που θα σας σώσουν από δύσκολες καταστάσεις, ενώ και στον επαγγελματικό χώρο τα πράγματα κυλούν εύκολα. Ωραίες αγορές. Ευκαιρία να απολαύσετε τη ζωή, το καλό φαγητό, τις αισθήσεις, τη μουσική, σε μια μέρα πιο ήπια γενικά.

Σκορπιός

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θα είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, με ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα διευκολύνει την εκπλήρωση κάποιων επιθυμιών και θέλω, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αρκετό ρομαντισμό και καλλιτεχνική και πνευματική έμπνευση. Ευνοϊκή μέρα για τα ερωτικά και για θέματα παιδιών.

Τοξότης

Μπορείτε σήμερα να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από πιέσεις, με τη θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα να ανακουφίζει τη ψυχολογία σας και να προσφέρει στιγμές ησυχίας και απομόνωσης. Ανάγκη για περισσότερο ύπνο. Πιθανόν να ολοκληρώσετε με ευκολία κάποια θέματα ή κύκλους. Εύνοια στην ενασχόληση με τέχνη, φιλανθρωπία, πνευματικότητα, αλλά και σε θέματα σπιτιού/οικογένειας.

Αιγόκερως

Ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς σήμερα, ή να συμμετέχετε σε ομαδικές αλλά και σε διαδικτυακές δραστηριότητες, σε μια κοινωνική μέρα γενικά, ενώ η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα κάνει την επικοινωνία πιο ήπια και όμορφη. Παράλληλα, κάνετε σχέδια για το μέλλον και οραματίζεστε τα πράγματα πιο όμορφα. Σωτήριες πληροφορίες κι επαφές.

Υδροχόος

Στα επαγγελματικά σας κυρίως δίνει σήμερα έμφαση η Σελήνη, ενώ η θετική όψη που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα φέρνει διευκολύνσεις, άτομα εξουσίας ίσως λειτουργούν σαν γέφυρες, ενώ και στα οικονομικά υπάρχει γονιμότητα και με πιθανά κάποια σωτήρια έσοδα. Αναδεικνύεστε περισσότερο κοινωνικά κι επαγγελματικά. Πιο εύκολη η οργάνωση της ζωής σας.

Ιχθύες

Η ωραία όψη Σελήνης-Ποσειδώνα σήμερα απογειώνει τον ρομαντισμό, τη φαντασία και την καλλιτεχνική έμπνευση, ενώ σας κάνει να ταξιδεύετε. Σας ανοίγει τους ορίζοντες. Παράλληλα, είναι διευκολυντική σε θέματα κυρίως σπουδών/εκπαίδευσης, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό και νομικών, ενώ ίσως εκπληρώνετε και προσωπικούς στόχους. Καλή μέρα για διδασκαλία και συγγραφή.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being