Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Την Πασχαλινή εβδομάδα στις ελληνικές αίθουσες το παιδικό animation φιλμ "Μπάντι, ο Ροκ Σταρ"

Την Πασχαλινή εβδομάδα στις ελληνικές αί...

Αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα

Για τις ημέρες του Πάσχα, σε περίπου ένα μήνα, η εταιρεία Tanweer θα διανείμει στις ελληνικές αίθουσες την παιδική ταινία «Μπάντι, ο Ροκ Σταρ - Rock Dog».

Όταν ένα ραδιόφωνο πέφτει από τον ουρανό στα χέρια ενός θιβετιανού μαστίφ, εκείνο θα αποφασίσει να φύγει από το σπίτι του για να γίνει μουσικός, προκαλώντας ένα σωρό απρόσμενα γεγονότα.

H ταινία «Μπάντι: Ο Ροκ Σταρ» είναι βασισμένη στο κόμικ του Ζενγκ Τζουν, διάσημου ροκ σταρ της Κίνας. Το graphic novel κυκλοφόρησε το 2009 με τίτλο «Tibetan Rock Dog».

Η σκηνοθεσία είναι του Ας Μπράνον, σεναριογράφου και σκηνοθέτη του «Surf’s Up» και συν-σκηνοθέτη του πολύ επιτυχημένου «Toy Story 2».

Η ταινία «Μπάντι, ο Ροκ Σταρ» όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Απριλίου 2017, μεταγλωττισμένη, από την Tanweer.

Σκηνοθεσία: Ας Μπράνον.

Στην ελληνική μεταγλώττιση έχουν πάρει μέρος ο Παναγιώτης Αποστολόπουλος – Μπάντι και οι Χρήστος Σπανός, Θοδωρής Σμέρος, Γιάννης Υφαντής, Κώστας Σεραφειμίδης, Δημήτρης Κουτρουβιδέας, Γιάννης Στεφόπουλος, Ειρήνη Τσίγκα, Στέφανος Γεωργόπουλος, Γεωργία Ιωαννίδου, Νίκος Νίκας, Βασίλης Παπαστάθης, Γιώργος Ματαράγκας και Γιάννης Πάζιος.

Μετάφραση: Δημήτρης Σάρλος

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Ειρήνη Τσίγκα

Στούντιο Μεταγλώττισης: Sierra Post.

Το φιλμ αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture