Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εκ των φαβορί της φετινής Eurovision η Σουηδία με τον Robin Bengtsson -Ακούστε το κομμάτι

Εκ των φαβορί της φετινής Eurovision η Σ...

Τίτλος του «I Can't Go On»

H Σουηδία που σχεδόν κάθε χρόνο εντυπωσιάζει και πλασάρεται σε υψηλές θέσεις με την τελευταία της νίκη στη Γιουροβίζιον να είναι το 2015 με το εντυπωσιακό “Heroes” και τον Μανς Ζελμερλόου, απ’ ότι φαίνεται θα έχει καλή τύχη και στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision τον ερχόμενο Μάιο στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Φέτος στέλνει άνδρα καλλιτέχνη, τον 27χρονο Robin Bengtsson με το ωραίο χορευτικό κομμάτι «I Can't Go On», με το οποίο και κέρδισε το πολύ απαιτητικό και ανταγωνιστικό Melodifestivalen στην Friends Arena της Στοκχόλμης. Το κομμάτι ακούγοντας το, όπως γράφτηκε φέρνει λίγο σε Τζάστιν Τiμπερλέικ αλλά και στο «Vogue» της Μαντόνα. Το τραγούδι της Σουηδίας πλαισιωμένο και από 4 άνδρες χορευτές δείχνει πιασάρικο, ρυθμικό και ήδη θεωρείται εκ των φαβορί του φετινού διαγωνισμού. Ο Robin Bengtsson πρωτοέγινε γνωστός μέσα από το Swedish Idol το 2008.

Θα είναι όπως φαίνεται από τα τραγούδια με τα οποία θα κονταροχτυπηθεί το "This is Love" με την Demy που εκπροσωπεί φέτος τη χώρα μας στην Γιουροβίζιον.

Η Σουηδία είχε κερδίσει το διαγωνισμό και προ πενταετίας, το 2012 με το "Euphoria" και την Λορία, η οποία προσπάθησε και φέτος να πάρει το εισιτήριο της Σουηδίας για την Γιουροβίζιον αλλά δεν τα κατάφερε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight