Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το πάρτι του Infe Greece για την Demy και το "This is love" της Eurovision

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το πάρτι του Infe Greece ...

Έγινε την Τρίτη το βράδυ σε στέκι με φόντο την Ακρόπολη

Με "βεγγαλικά" υποδέχτηκαν την Ελληνίδα εκπρόσωπο στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, Demy οι οργανωμένοι Έλληνες fan του διαγωνισμού από το INFE Greece, σ’ ένα κατάμεστο μαγαζί με φόντο την Ακρόπολη, το βράδυ της Τρίτης 14 Μαρτίου 2017.

H Demy όπως πάντα χαμογελαστή και ευδιάθετη δε σταμάτησε να χαρίζει φωτογραφικά στιγμιότυπα με τους εκατοντάδες φίλους που έσπευσαν να την συναντήσουν σ’ αυτό το χάπενινγκ, μία όμορφη ιδέα του σωματείου Infe Greece που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με ιδιαίτερη πάντα επιτυχία.

Tο διοικητικό συμβούλιο  του σωματείου προσέφερε στη φετινή μας εκπρόσωπο -όπως κάνει κάθε χρόνο- τα καθιερωμένα "γούρια" του καθώς και τα δώρα που θα τη συντροφεύσουν στο Κίεβο της Ουκρανίας ενώ σημειολογικής σημασίας θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ο κλάδος ελιάς, η Ελληνική σημαία αλλά και τα ντόπια εδέσματα που προσφέρθηκαν στην καλλιτέχνιδα και την ομάδα του Infe Greece και τον σεφ του μαγαζιού.

Υπό τους ήχους τραγουδιών της Eurovision, η Demy δε δίστασε να απαντήσει στις "ερωτήσεις" των δημοσιογράφων των τηλεοπτικών καναλιών και άλλων ΜΜΕ που παραβρέθηκαν αλλά και των  φαν, αποκάλυψε πως ήδη οι πρόβες έχουν ξεκινήσει, πως ξεκινά για Κίεβο αισιόδοξα και με νέα εκδοχή του τραγουδιού «This is love» και πως την βοήθησε και το συγκρότημα των Playmen. Όσο για των Φωκά Ευαγγελινό ήδη ετοιμάζει τις εκπλήξεις του στον τρόπο που θα αποδοθεί σκηνικά το τραγούδι. Ιδιαίτερη θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει ι τη στιγμή της αποχώρησης της Demy από την εκδήλωση.

Όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος του σωματείου Μάκης Χαραλαμπόπουλος, όλο το μαγαζί τραγουδούσε και χόρευε την φετινή μας συμμετοχή μαζί με την Demy και ήταν όλοι μια αγκαλιά και μια παρέα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight