Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του 26χρονου Πατρινού γιατρού Νίκου Βίτσα- Το ιατρικό ανακοινωθέν

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του 26χρο...

Είναι διασωληνωμένος

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σύμφωνα με το σημερινό ιατρικό ανακοινωθέν, σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του 26χρονου Νίκου Βίτσα από την Πάτρα.

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

''Ο ασθενής Β.Ν. 26 ετών, νοσηλεύεται από 13-3-2017 και ώρα 17:50 στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου μας με σοβαρή τραυματική βλάβη εγκεφάλου και εγκεφαλικές θλάσεις μετά από αναφερόμενη πτώση.

Ο ασθενής αντιμετωπίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο "ΕΛΠΙΣ" όπου και υπηρετούσε, μεταφέρθηκε στη συνέχεια διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου μας για συνέχιση της υποστήριξης των ζωτικών λειτουργιών του.

Βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση υπό τον έλεγχο όλων των εμπλεκομένων ειδικοτήτων.

Παραμένει διασωληνωμένος σε σταθερή κλινική κατάσταση χωρίς περαιτέρω επιδείνωση της εγκεφαλικής βλάβης όπως αποδεικνύεται και από τον σημερινό παρακλινικό έλεγχο''

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Ώρες αγωνίας περνούν οικογένεια, φίλοι και συνάδελφοι του Πατρινού νεαρού γιατρού, ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ. Ο ειδικευόμενος γιατρός βρέθηκε από εσωτερικές σκάλες του νοσοκομείου, στο έδαφος, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Φίλοι και συγγενείς του ίδιου και της οικογένειάς του, στην Πάτρα, εύχονται να περάσει η περιπέτεια του 26χρονου και να αποκατασταθεί άμεσα η υγεία του.

Ο Νίκος Βίτσας φοίτησε στο Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Πάτρών και στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Ό πατέρας του εργαζόταν στον ΟΤΕ ενώ και ο αδερφός του είναι γιατρός, με ειδίκευση στη γυναικολογία και κάνει μετεκπαίδευση στη Γερμανία.

"Ο 26χρονος έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και είναι διασωληνωμένος. Αυτό που προέχει είναι η υγεία του συναδέλφου μας. Έχουμες ζητήσει εγγράφως ενημέρωση από το νοσοκομείο για τις συνθήκες του ατυχήματος.Περιμένουμε απαντήσεις" λέει στο thebest.gr η Πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας - Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) Ματίνα Παγώνη.

Η ΕΙΝΑΠ σε ανακοίνωση που εξέδωσε προχθές για το συμβάν ανέφερε ότι ο γιατρός στηρίχτηκε στην κουπαστή της σκάλας και αυτή υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος και να πάθει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Από την πλευρά της η Διοίκηση του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ διαψεύδει ότι υποχώρησε η κουπαστή και πως οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

«Οι φήμες που διαδόθηκαν, ότι υποχώρησε η κουπαστή της σκάλας -κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί στην πραγματικότητα- με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ειδικευομένου γιατρού, είναι αβάσιμες όσον αφορά στις συνθήκες του ατυχήματος, οι οποίες και ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές», αναφέρει η διοίκηση.Σημειώνει ότι «θα διασφαλίσει την διαδικασία ελέγχου των συνθηκών του τραυματισμού, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό».

Στην ανακοίνωση της η διοίκηση του Νοσοκομείου «Ελπίς» αναφέρει ακόμη ότι παρασχέθηκαν στον τραυματία γιατρό, άμεσα οι πρώτες βοήθειες από το νοσοκομείο και από χθες νοσηλεύεται σε εξειδικευμένη μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

Σταθερή η κατάσταση του πατρινού γυναικολόγου που έπεσε από τις σκάλες στο "Ελπίς"- Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

 

 

Πατρινός ο γιατρός που έπεσε από τις σκάλες του νοσοκομείου "ΕΛΠΙΣ" - Νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα- ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις