Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Δύο πανελλήνια βραβεία για την ποτοποιία ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ

Δύο πανελλήνια βραβεία για την ποτοποιία...

VERMOOD και ΘΥΜΑΡΙ ΚΑΣΤΡΟ

Τα προϊόντα VERMOOD (vermouth bianco) και λικέρ ΘΥΜΑΡΙ ΚΑΣΤΡΟ αποτέλεσαν τα βασικά συστατικά των βραβευθέντων cocktails που κέρδισαν την 1η και τη 2η θέση στην κατηγορία «Ελληνικό Cocktail» των Πανελλήνιων Διαγωνισμών Cocktail του HORECA Beer & Spirits Show 2017.

Η ποτοποιία ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ συμμετείχε στη 12η έκθεση HORECA που πραγματοποιήθηκε στις 10-13 Φεβρουαρίου 2017 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα. Η κεντρική σκηνή του Beer & Spirits Show της HORECA φιλοξένησε για μία ακόμη φορά τους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Cocktail που διοργάνωσε η Ένωση Μπάρμεν Ελλάδος (Hellenic Barmen Association), με τη συμμετοχή ταλαντούχων επαγγελματιών από όλη τη χώρα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα προϊόντα της ποτοποιίας ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ - ΧΑΧΑΛΗΣ, τα οποία παράγονται αποκλειστικά από φυσικά εκχυλίσματα, αποτέλεσαν σταθερή αξία και πηγή έμπνευσης για τους διαγωνιζόμενους bartenders.

Το έργο των κριτών για την ανάδειξη των καλύτερων cocktails ήταν δύσκολο, καθώς όλες οι δημιουργίες ήταν αξιόλογες. Ωστόσο, η επιλογή του Αλέξανδρου Αποστολόπουλου και του Κωνσταντίνου Αθανασίου να χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα VERMOOD (vermouth bianco) και λικέρ ΘΥΜΑΡΙ ΚΑΣΤΡΟ ως βασικά συστατικά των cocktails τους τούς δικαίωσε, καθώς κέρδισαν την 1η και 2η θέση, αντίστοιχα, στην κατηγορία Ελληνικό Cocktail!

Για περισσότερες πληροφορίες: www.tentoura.gr www.vermood.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life