Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Οι ταινίες που θα δούμε στο Cine Πάνθεον

Πάτρα: Οι ταινίες που θα δούμε στο Cine Πάνθεον

Από τις 16 έως τις 22 Μαρτίου

"Η Πεντάμορφη και το τέρας" και ¨Νερουδα" είναι οι ταινίες που θα δούμε στο Cine Πάνθεον από τις 16 έως τις 22 Μαρτίου. Ακολουθεί το πρόγραμμα.

ΩΡΑ 18:00

«Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ»

(ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ)

Σκηνοθεσία: Μπιλ Κόντον
Ακούγονται οι φωνες των: Αλεξάνδρα Λέρτα, Γιάννης Παλαμίδας, Άλεξ Παναγή, Δημήτρης Κοντογιάννης, Στρατής Στηλ, Χρήστος Θάνος, Αλέξης Ζερβάνος, Πένυ Δεληγιάννη, Λίλη Τέγου, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Αλέξανδρος Ντούνης, Τάσος Κωστής, Σία Κοσκινά
Κατηγορία: Οικογενειακή
Διάρκεια: 123'

Υπόθεση

Η ιστορία και οι χαρακτήρες που το κοινό λάτρεψε, επιστρέφουν σε μια «ζωντανή» διασκευή της κλασσικής ταινίας της Disney «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», μιας εκπληκτικής μεταφοράς που γιορτάζει μια από τις πιο αγαπημένες ιστορίες που ειπώθηκαν ποτέ. Η «Πεντάμορφη και το Τέρας» ακολουθεί το υπέροχο ταξίδι της Μπελ, μιας πανέμορφης και ανεξάρτητης νεαρής κοπέλας, που φυλακίζεται από ένα Τέρας στο κάστρο του. Παρά τους φόβους της, γίνεται φίλη με τα μαγεμένα πράγματα που ζουν στο κάστρο και μαθαίνει πώς να κοιτά πίσω από την απόκοσμη παρουσία του Τέρατος, ανακαλύπτοντας την ευγενική καρδιά του Πρίγκιπα που κρύβεται μέσα του.

ΩΡΑ 20:10 ΚΑΙ 22:10

«ΝΕΡΟΥΔΑ»

Δραματική 2016 | Έγχρ. | Διάρκεια: 107'

Χιλιανή ταινία, σκηνοθεσία Πάμπλο Λαραΐν με τους: Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Μερσέντες Μοράν, Λουίς Νιέκο

Υπόθεση

Το 1948 η χιλιανή κυβέρνηση θέτει το κομουνιστικό κόμμα της χώρας εκτός νόμου και ο αστυνομικός Όσκαρ Περουσονό αναλαμβάνει να συλλάβει τον γερουσιαστή και διάσημο ποιητή Πάμπλο Νερούδα. Εκείνος όμως σχεδιάζει να διαφύγει από τη χώρα για την Αργεντινή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture