Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 14 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 14 Μαρτίου

Ζώδια

Κριός

Έχει τις τυχερές επιρροές της η σημερινή μέρα, με την ευοίωνη σύνοδο Σελήνης-Δία να φέρνει κάποιες καλές εξελίξεις, κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες. Έχει όμως και δύσκολες επιρροές, με το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα να προκαλεί ανταγωνισμούς ή εμμονές, ενώ το βράδυ, η αντίθεση Σελήνης-Ουρανού φέρνει κάποια απρόοπτα ή νευρική ένταση.

Ταύρος

Τυχερή μέρα για τα επαγγελματικά, με τη σύνοδο Σελήνης-Δία να φέρνει ευχάριστες εξελίξεις και επιτυχίες. Υπάρχουν όμως και δυσκολίες, καθώς σχηματίζονται παράλληλα και δυσμενείς όψεις, οι οποίες φέρνουν κάποια εμπόδια, κυρίως σε εργασία, ταξίδια και σπουδές, ενώ το βράδυ, η νευρική αντίθεση Σελήνης-Ουρανού ίσως δυσκολέψει τον ύπνο. Έμφαση και σε θέματα υγείας.

Δίδυμοι

Ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά ή σε σχέση με τα παιδιά φέρνει σήμερα η τυχερή σύνοδος Σελήνης-Δία. Ωστόσο είναι πιθανές και κάποιες περιπλοκές ή ίντριγκες. Θα είναι όμως μια μέρα δημιουργική και θετική, με ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ. Το βράδυ, η νευρική αντίθεση Σελήνης-Ουρανού ίσως προκαλέσει κάποιες απότομες συμπεριφορές.

Καρκίνος

Αρκετή κυκλοθυμία και αμφιθυμία έχει η σημερινή μέρα. Απ’ τη μία, η θετική όψη Σελήνης-Δία “ανοίγει” την ψυχολογία σας και φέρνει καλές εξελίξεις, κυρίως σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Απ’ την άλλη, η αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα σάς “βυθίζει” σε κάποιες εμμονές. Το βράδυ υπάρχει μια νευρικότητα, ίσως και ορισμένα ξαφνικά γεγονότα.

Λέων

Καλά νέα κι ευχάριστες συναντήσεις φέρνει σήμερα το τυχερό τρίγωνο Σελήνης-Δία, ενώ ίσως προχωρούν κάποιες επαφές και συζητήσεις. Έχει όμως και δύσκολες επιρροές η μέρα, με πιθανές ορισμένες ίντριγκες, κυρίως στη δουλειά ή με συγγενείς και συμμαθητές. Το βράδυ αναμένονται πολλές σκέψεις και νευρική ένταση, κάνετε όμως συνειδητοποιήσεις.

Παρθένος

Τα έσοδά σας πάνε καλά σήμερα με την τυχερή σύνοδο Σελήνης-Δία, ενώ μπορεί να κάνετε και ωραίες αγορές που σας ενθουσιάζουν. Δημιουργούνται όμως και ορισμένες περιπλοκές, κυρίως στα ερωτικά, ενώ δεν λείπει η καχυποψία. Προς το βράδυ, η απρόβλεπτη αντίθεση Σελήνης-Ουρανού ίσως φέρει έκτακτα έξοδα ή μια αστάθεια συναισθηματική.

Ζυγός

Η Σελήνη συναντά τον τυχερό Δία στο ζώδιό σας σήμερα και φέρνει κάποιες ευχάριστες εξελίξεις και νέα. Μέρα ξεκινημάτων. Βέβαια η Σελήνη σχηματίζει και δύσκολες όψεις, με Πλούτωνα και Ουρανό, οι οποίες προκαλούν εμμονές και ένα ψυχολογικό “βύθισμα”, ενώ το βράδυ ορισμένες συμπεριφορές ίσως σάς ταράξουν πρόσκαιρα. Αρκετή κυκλοθυμία.

Σκορπιός

Υπάρχει μια ανάγκη για απομόνωση σήμερα, ενώ η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο και σας βάζει σε διάθεση απολογισμών. Κλείνετε κάποια θέματα με επιτυχία. Δεν λείπουν τα παρασκήνια, όπως και κάποιες ίντριγκες με συγγενείς και συμμαθητές. Προς το βράδυ είναι πιθανό να παρουσιαστούν κάποια απρόοπτα και εσωτερική ανησυχία.

Τοξότης

Οι φίλοι είναι μια ευεργετική επιρροή σήμερα, ίσως σας φέρνουν και κάποια καλά νέα, με τη τυχερή σύνοδο Σελήνης-Δία να ανοίγει πόρτες για το μέλλον. Έχει και τις δύσκολες επιρροές της η μέρα, κυρίως ένα μπλοκάρισμα οικονομικό, ενώ το βράδυ μπορεί να παρουσιαστούν αλλοπρόσαλλες ή ψυχρές συμπεριφορές στα ερωτικά.

Αιγόκερως

Μια τυχερή μέρα για τα επαγγελματικά σας, με την ευοίωνη σύνοδο Σελήνης-Δία να φέρνει επιτυχίες, ανοίγματα και εύνοια από άτομα εξουσίας. Αυξάνει η δημοφιλία σας. Το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα όμως προκαλεί ταυτόχρονα και κάποιες εμμονές ή αισθήματα πικρίας. Το βράδυ ίσως παρουσιαστούν ορισμένα απρόοπτα, κυρίως στο σπίτι, και νευρική ένταση.

Υδροχόος

Κάτι ανοίγει στη ζωή σας σήμερα με την τυχερή σύνοδο Σελήνης-Δία, η οποία φέρνει θετικές εξελίξεις και νέα, ενώ αυξάνει την πίστη σας στη ζωή και την αισιοδοξία. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ορισμένα παρασκήνια. Το βράδυ με τη νευρική αντίθεση Σελήνης-Ουρανού ο νους σας παίρνει φωτιά απ’ τις πολλές σκέψεις, κάνετε όμως και συνειδητοποιήσεις.

Ιχθύες

Ενίσχυση δέχονται τα οικονομικά σας σήμερα, με την τυχερή σύνοδο Σελήνης-Δία να προσφέρει κάποια μπόνους ή να υπάρχουν θετικές εξελίξεις σε δάνεια, επενδύσεις, διατροφή, κληρονομικά ή άλλα θέματα. Πρέπει όμως να ενισχύσετε και άλλους με τη σειρά σας. Προσοχή σε ίντριγκες με φίλους και γνωστούς ή μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being