Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

EMIΛΙΑ ΚΛΑΡΚ: Η SUPER STAR ΤΟΥ "GAME OF THRONES" ΣΤΕΦΕΤΑΙ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΩΝ DOLCE E GABBANA

EMIΛΙΑ ΚΛΑΡΚ: Η SUPER STAR ΤΟΥ "GAM...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μια αγγλίδα στην ιταλική μόδα

Nέα μούσα και πρέσβειρα των Dolce e Gabbana για την καμπάνια του αρώματος The One ανακηρύχθηκε η βρετανίδα ηθοποιός Εμίλια Κλαρκ με το κουκλίστικο πρόσωπο και την τέλεια επιδερμίδα, αξιοποιώντας την διασημότητα που της χάρισε ως sex symbol και tv star το πολύκροτο σήριαλ εποχής Game of Thrones. (Κερδίζει πλέον 1,1 εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο!) H 30χρονη πρωταγωνίστρια διαδέχθηκε τις Σκάρλετ Γιόχανσον και Ζιζέλ στο μυρωδάτο «θρόνο» του ιταλικού σχεδιαστικού διδύμου και η είδηση έκανε ταχύτατα το γύρω του κόσμου.

Υποψήφια για τρία Emmy, η Κλαρκ έχει εμφανιστεί σε διαφημίσεις των Dior κοσμημάτων και έγινε εξώφυλλο της Vogue πρόπερσι. Το περιοδικό Esquire την έχρισε Sexiest Woman Alive το 2015. Οι Dolce e Gabbana θεωρούν πως η προσωπικότητα και η φυσική της ομορφιά εκπροσωπούν απόλυτα το eau de toilette τους, με την διαφημιστική εκστρατεία να ξεκινάει μετά το καλοκαίρι ώστε να συμπέσει με τον έβδομο κύκλο του σήριαλ.

Γεννημένη στο Λονδίνο, η Κλαρκ είναι κόρη τεχνικού ήχου που σπούδασε στο Drama Centre και ξεκίνησε την καριέρα της σε διαφημιστικά φιλμάκια μικρού μήκους και σαπουνόπερες. Το «Game of Thrones» και ο ρόλος της αισθησιακής και γενναίας Daenerys Targaryen με την πλατινένια κώμη την έκανε διασημότητα αστραπιαία. Ακολούθησαν το ντεμπούτο της στο Μπρόντγουει στο έργο «Breakfast at Tiffany’s» που έχει συνδεθεί με την Οντρει Χέμπορν και η ρομαντική ταινία «Me before You». Πλέον έχει εγκατασταθεί στην περίφημη Venice Beach του Λος Αντζελες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View