Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Το sinradio.gr, το νέο ιντερνετικό ραδιόφωνο του πολυχώρου Συνδετήρα, παρουσιάζει τον Moa Bones live

Το sinradio.gr, το νέο ιντερνετικό ραδιό...

Στο στέκι μας στην οδό Αλ. Υψηλάντου

Το sinradio.gr, το νέο ιντερνετικό ραδιόφωνο του πολυχώρου Συνδετήρα παρουσιάζει την Πέμπτη 16/3 στις 21:00 το πρώτο του live. Ο Moa Bones κάνει την αρχή το βράδυ της Πέμπτης με τις αγαπημένες μας μελωδίες του.

Βιογραφικό:
Ο Μoa Bones (Δημήτρης Αρώνης) είναι τραγουδοποιός και πολυοργανίστας, γεννημένος στην Αθήνα το Μάιο του 1981. Έχοντας ήδη ενεργή παρουσία στα εγχώρια μουσικά δρώμενα ως τραγουδιστής και κιθαρίστας των Modrec, το 2006 αρχίζει να γράφει και να κυκλοφορεί δικά του τραγούδια με το όνομα Palindrom.

Έπειτα από μια 5ετία πολλών συναυλιών, σκόρπιων ηχογραφήσεων και την κυκλοφορία του EP “Βy Μy Side” ο Μoa Bones κυκλοφόρησε το ντεμπούτο album του “Aquarelles” στην Restless Wind. Το Μάιο του 2015 επανήλθε με το νέο του album “Spun”, που κυκλοφόρησε από την Inner Ear Records και το οποίο κοινό και κριτικοί υποδέχτηκαν με θέρμη. Το Spun πήρε πολύ καλές κριτικές σε εγχώρια και ξένα sites και blogs ενώ φιγούραρε σε πάρα πολλές λίστες ως μια απο τις καλύτερες εγχώριες κυκλοφορίες του 2015.

Ο Moa Bones έχει κάνει πολλές συναυλίες ανα την Ελλάδα με σημαντικότερες αυτές στο Nixon και το sixDogs τη χρονιά 2011-2012 όταν με τη μπάντα τότε, διακοσμούσε τους χώρους δημιουργώντας έντονη μυσταγωγική ατμόσφαιρα στα live. Άλλες ξεχωριστές εμφανίσεις ως solo act πραγματοποιήθηκαν στο Upfest (Ιούλιος 2013 και 2014), στην καλοκαιρινή περιοδεία του 2015 που σφραγίστηκε με το opening act στον Παύλο Παυλίδη (Τεχνόπολις) και στα opening act για τους Wovenhand στο FUZZ και τους Calexico σε Θεσσαλονίκη-Αθήνα.

Αυτό τον καιρό ξεκινά μια καινούρια περίοδος για το Moa Bones καθώς ηχογραφεί καινούριο υλικό και ξεκινά να διαφοροποιεί το concept στις συναυλίες. Όλα αυτά θα τα παρουσιάσει στις συναυλίες του 2017. Παλιά και καινούρια τραγούδια θα συνδυάσουν την ατμόσφαιρα των πρώτων live με την ενέργεια και την ανάταση των πρόσφατων του εμφανίσεων.

Μετά το live τις μουσικές επιλέγει ο Τίμωνας Καρδάμας.

Πέμπτη 16 Μαρτίου
Ώρα 21:00
Είσοδος Ελεύθερη
Συνδετήρας, Αλ. Υψηλάντου 146, Πάτρα

www.sinradio.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life