Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Εγκέφαλος: Ο Σκηνοθέτης της ζωής μας»-Ημερίδα για μαθητές την Κυριακή στο Πανεπιστήμιο Πατρών

«Εγκέφαλος: Ο Σκηνοθέτης της ζωής μας»-Η...

Στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου

Την Κυριακή, 19 Μαρτίου, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρου του Πανεπιστημίου, μαθητές Λυκείων, Γυμνασίων και Δημοτικών σχολείων θα λάβουν μέρος στην Ημερίδα «Εγκέφαλος: Ο Σκηνοθέτης της ζωής μας», που πραγματοποιείται για ενδέκατη συνεχή χρονιά και διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Πατρών, την Ελληνική Εταιρεία για τις Νευροεπιστήμες σε συνεργασία με τη δράση «Βραδιά του Ερευνητή» και τα συμμετέχοντα σχολεία (1ο ΓΕΛ Nαυπάκτου, Πειραματικό ΓΕΛ Πατρών, 3ο ΓΕΛ Πατρών, 4ο Γυμν. Πύργου, 9ο Γυμν. Πατρών, Γυμν. Αγίου Βασιλείου, Γυμν. Αντιρρίου, Γυμνάσιο Ευπαλίου, Γυμνάσιο Καράτουλα, Πρότυπο Πειραματικό Γυμν. Παν. Πατρών, 6ο Δημ. Σχ. Πύργου, 50ο Δημ. Σχ. Πατρών και Πρότυπο Πειραματικό Δημ. Σχ. Παν. Πατρών).

Η ημερίδα λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Ενημέρωσης για τον Εγκέφαλο», η οποία αποτελεί μία διεθνή εκστρατεία πληροφόρησης για την έρευνα του Νευρικού Συστήματος και συντονίζεται από την European Dana Alliance for the Brain, την Federation of European Neuroscience Societies, την International Brain Research Organization.

Η εκδήλωση κάθε χρόνο εντάσσεται στη δράση του Πανεπιστημίου μας «Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο» και τον συντονισμό της έχει αναλάβει η κ. Μαργαρίτη Μαριγούλα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις