Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Νίκη πεντάδας για τον Πλατανιά-"Πέφτει" η Βέροια

Σουπερλίγκ: Νίκη πεντάδας για τον Πλαταν...

Οι Κρητικοί επικράτησαν με 1-0

Σε απόσταση «βολής» από την πέμπτη θέση και τα play off βρίσκεται ο Πλατανιάς, μετά τη νίκη του 1-0 επί της ουραγού Βέροιας στην Κρήτη για την 24η αγωνιστική της Super League. Ο Μουνάφο πέτυχε το γκολ στο 30 λεπτό, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με αριθμητικό μειονέκτημα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, λόγω αποβολής του Αντονιάν στο 22΄.

Ουσιαστικά το ματς κρίθηκε λίγο πριν από τη συμπλήρωση μισού ημιχρόνου, με την αποβολή του Αντονιάν. Ο Αρμένιος αμυντικός έκανε δεύτερο επικίνδυνο τάκλιν μέσα σε λίγα λεπτά και αντίκρισε ισάριθμες κίτρινες κάρτες.

Με τη ψυχολογία στο ναδίρ και με παίκτη λιγότερο για περίπου 70 αγωνιστικά λεπτά, η Βέροια ήταν αδύνατο να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Στο 30΄ ο Μουνάφο άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μενδρινού. Πολύ έντονες οι διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για μη τήρηση του fair play από τον Πλατανιά, αφού ο Καλί βρισκόταν «σωριασμένος» στο χορτάρι έχοντας δεχτεί στο πρόσωπο τη μπάλα.

Όμως, οι γηπεδούχοι συνέχισαν τη φάση και έφτασαν στο γκολ. Η ομάδα του Παράσχου δημιούργησε και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με κορυφαία τη φάση του 59΄ όταν ο Γιώργος Γιακουμάκης «φλέρταρε» με το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής, όμως είδε τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι από το «ψαλίδι» που επιχείρησε.

Γκολ: Μουνάφο 30’

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά (46΄ Κάργας), Στάθης, Μουνάφο, Μενδρινός (71΄ Στανισάβλιεβιτς), Γιορέντε (79΄ Ντίντακ Ντεβέσα), Γιακουμάκης, Μανούσος, Σίγκνεβιτς.

ΒΕΡΟΙΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Καλί, Αντονιάν, Μπαλάφας (69΄ Μπελάιντ), Τομάς, Κάλβο, Σαρπόνγκ (73΄ Μίλιεβιτς), Στόιτσεφ (46΄ Σισοκό), Καπετάνος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Η Κέρκυρα «σταμάτησε» την Ξάνθη


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports