Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 10 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 10 Μαρτίου

Ζώδια

Κριός

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, εφιστά τη προσοχή σε εμπόδια και καθυστερήσεις σε θέματα ταξιδιών, σπουδών, νομικών. Επίσης καθυστερεί το κλείσιμο γραφειοκρατικών, εργασιακών ή άλλων θεμάτων. Μπορεί κάποιες αρνητικές σκέψεις ή ενοχές να σας “τρώνε”. Ανάγκη απομόνωση πιθανή. Παρεξηγήσεις, δυσκολία στην επικοινωνία, παρασκήνια.

Ταύρος

Κάποια σχέδιά σας αλλά και ορισμένα οικονομικά θέματα καθυστερούν με τη δύσκολη όψη Ερμή-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, ενώ μπορεί να προκύψουν πιέσεις οικονομικές και να πρέπει να στηρίξετε κάποιους ανθρώπους. Σκληρά λόγια σε φιλίες και μέσα σε ομάδες και συλλόγους. Δείτε πιο ρεαλιστικά κάποια σχέδιά σας και το μέλλον.

Δίδυμοι

Είναι πιθανό να σας ταλαιπωρήσει επικοινωνιακά το δύσκολο τετράγωνο Ερμή-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο. Μια όψη που αναμένεται να φέρει σκληρά λόγια σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και από άτομα εξουσίας. Εμπόδια σε συναντήσεις, επαγγελματικές κι ερωτικές. Προσέξτε επίσης τις αρνητικές σκέψεις. Πιθανά ορισμένα δυσάρεστα νέα. Χρειάζεται ρεαλισμός.

Καρκίνος

Καθυστερήσεις κι εμπόδια στο χώρο εργασίας και σε θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών και υγείας θα προκαλεί το δύσκολο τετράγωνο Ερμή-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο. Αρκετά σκληρές κριτικές, ενώ και στο χώρο δουλειάς υπάρχει αυστηρότητα. Φανείτε πιο υπεύθυνοι και ρεαλιστές στους παραπάνω τομείς. Υπερβολική εστίαση σε λεπτομέρειες.

Λέων

Δυσκολεύει την επικοινωνία στα ερωτικά αλλά και με τα παιδιά η δυσμενής όψη Ερμή-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, ενώ μπορεί να λέγονται δυσάρεστα λόγια. Επίσης μπορεί να φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις σε θέματα οικονομικά, σε συμφωνίες, δάνεια, επενδύσεις κλπ. Εμπόδια και στη διασκέδαση. Ζητά βαθύτερη και ωριμότερη σκέψη.

Παρθένος

Η σκληρή σας γλώσσα χρειάζεται προσοχή μέχρι και το Σαββατοκύριακο που θα λειτουργεί το δύσκολο τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, το οποίο φέρνει αυστηρές κριτικές, από και προς εσάς, κυρίως σε σχέσεις, συνεργασίες, οικογένεια. Δυσάρεστα νέα. Εμπόδια και καθυστερήσεις σε συναντήσεις και σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Προσέξτε την απαισιοδοξία. Ρεαλισμός δε σημαίνει αρνητικότητα.

Ζυγός

Επικοινωνιακά εμπόδια φέρνει το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, μέχρι και το Σαββατοκύριακο, ενώ λέγονται και σκληρά λόγια, ειδικά μάλιστα με συγγενείς, συμμαθητές, συναδέλφους. Αυστηρές κριτικές. Επίσης προκαλεί καθυστερήσεις κι εμπόδια στις μετακινήσεις, αλλά και σε ραντεβού και μαθήματα, γι’ αυτό προνοήστε. Προσέξτε τις αρνητικές σκέψεις και την εμμονή σε μικρά πράγματα.

Σκορπιός

Φαίνεται να καθυστερούν ή να εμποδίζονται κάποια οικονομικά θέματα, πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές, μέχρι και το Σαββατοκύριακο με τη δύσκολη όψη Ερμή-Κρόνου, ενώ γενικά υπάρχει οικονομική πίεση και υποχρεώσεις. Επίσης προσέξτε τα σκληρά λόγια στα ερωτικά και με τα παιδιά. Οι αξίες κάποιων ανθρώπων σάς προβληματίζουν και τις κριτικάρετε.

Τοξότης

Άμεσα σας επηρεάζει το δύσκολο τετράγωνο Ερμή-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, μια όψη που φέρνει κάποια άσχημα νέα αλλά και εμπόδια στην επικοινωνία. Λέγονται σκληρά λόγια, από και προς εσάς, ιδίως στην οικογένεια. Χρειάζεται περισσότερος ρεαλισμός, ώριμη σκέψη και υπευθυνότητα – η όψη αυτή σάς προσγειώνει στην πραγματικότητα.

Αιγόκερως

Είναι λογικό να παρουσιάζονται εμπόδια και καθυστερήσεις στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις τώρα με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, ενώ ίσως εμποδιστούν και κάποια ραντεβού ή συμφωνίες και μαθήματα/σεμινάρια. Παρασκήνια, κουτσομπολιά, σκληρά λόγια, ειδικά μάλιστα με συγγενείς και συμμαθητές. Προσέξτε τη σκληρή σας γλώσσα.

Υδροχόος

Έρχεται να σας προσγειώσει ως προς τα οικονομικά και κάποια σχέδιά σας η δύσκολη όψη Ερμή-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, η οποία προκαλεί πιέσεις και καθυστερήσεις. Εμπόδια σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις. Επίσης ίσως ειπωθούν σκληρά λόγια σε φιλίες αλλά και μέσα σε ομάδες, και σε διαδικτυακές επαφές. Προσέξτε την απαισιοδοξία.

Ιχθύες

Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει δυσμενή όψη με τον Κρόνο, η οποία μέχρι και το Σαββατοκύριακο θα προκαλεί εμπόδια στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, σε συναντήσεις, αλλά και σε επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις. Σκληρές κριτικές, κυρίως από άτομα εξουσίας. Προσέξτε τις αρνητικές σκέψεις και τις φοβίες. Ίσως ακούσετε ορισμένα αρνητικά νέα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being