Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Συνάντηση της Demy με τους fan της Eurovision την Τρίτη 14 Μαρτίου

Συνάντηση της Demy με τους fan της Eurov...

Την εκδήλωση διοργανώνει το Ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision Infe Greece

Το Ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision Infe Greece (Greek Eurovision fanclub), μέλη του οποίου ήσαν παρόντα στη live εκπομπή της περασμένης Δευτέρας στο στούντιο της ΕΡΤ όπου παρουσιάστηκαν τα 3 υποψήφια τραγούδια με την Demy, έχει τη τιμή και τη χαρά, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, να "υποδεχτεί" την φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας στην 62η Eurovision, Demy με το κομμάτι "This is love"  σε μια φιλική "γιουροβιζιονική συνάντηση".

Η εκδήλωση θα γίνει την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 στις 7 το απόγευμα στο "Hitchcocktales bar/cafe" στου Μακρυγιάννη, στην Αθήνα και στόχος είναι τα μέλη του Infe Greece να τιμήσουν την Demy (Δήμητρα Παπαδέα) και να της ευχηθούν το "Καλή επιτυχία" λίγες μόλις ημέρες μετά την εκλογή του τραγουδιού που θα ταξιδέψει φέτος στο εξωτερικό.

Όπως αναφέρει η δημόσια πρόσκληση, ελάτε όλοι να συναντήσετε  από κοντά ένα καταπληκτικό κορίτσι που θα ταξιδέψει στο Κίεβο της Ουκρανίας με τη σημαία της Ελλάδας, μια λαμπερή και δροσερή  καλλιτέχνιδα που φιλοδοξεί να  "εκπλήξει την Ευρώπη με τη σύνθεση των Δ. Κοντόπουλου - Ρ.Παπαδέα - J.Ballard  υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Φωκά Ευαγγελινού, με την αμέριστη συμπαράσταση της EΡΤ & της Panik Records, τον προσεχή Μάιο στο Κίεβο.

Λίγα μέτρα από τη στάση μετρό "Ακρόπολη" και στο ζεστό χώρο του "Hitchcocktales" οι Έλληνες φαν περιμένουν όλους τους φίλους της Γιουροβίζιον και της Demy το απόγεμα της ερχόμενης Τρίτης στις 7 ακριβώς το απόγευμα, για το "Καλή επιτυχία Demy-Καλή επιτυχία Ελλάδα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight