Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ακυρώθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Μαρί Κυριακού στην Πάτρα λόγω του διαζυγίου της

Ακυρώθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Μ...

Θα παρουσίαζε το βιβλίο της "Μάικ ο φασολάκης- Μαγειρεύοντας με την Αργυρώ"

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του διαζυγίου του δυνατού άντρα των media Μίνωα Κυριακού με την Μαρί Κυριακού. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν 12 χρόνια στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Από εκεί και πέρα η Μαρί Κυριακού εγκατέλειψε την υποκριτική και ανέπτυξε έντονη φιλανθρωπική δράση. Μάλιστα παρουσιάζει για αρκετά χρόνια την τηλεοπτική εκπομπή «Με αγάπη» η οποία βοηθά ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και  κυρίως τα παιδιά. Μπορεί η Μαρί Κυριακού να μην απέκτησε δικό της παιδί όμως η αγάπη της γι΄αυτά την οδήγησε στο να γράψει το παραμύθι «Μάικ ο φασολάκης».

Μέχρι πρότινος μάλιστα είχε πραγματοποιήσει και κάποιες παρουσιάσεις του τελευταίου της βιβλίου. Τα πράγματα όμως άλλαξαν και το τελευταίο διάστημα στενοί συνεργάτες της Μαρί Κυριακού έκαναν λόγο για ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε και που καθιστούμε αβέβαιη την ανταπόκριση της σε επαγγελματικές υποχρεώσεις, ειδικά εκτός Αθηνών.

Μάλιστα ενώ επρόκειτο να επισκεφθεί την Πάτρα τον Απρίλιο προκειμένου να παρουσιάσει με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου το τελευταίο της παιδικό βιβλίο με τίτλο "Μάικ ο φασολάκης- Μαγειρεύοντας με την Αργυρώ", η εκδήλωση ακυρώθηκε λόγω των τελευταίων εξελίξεων στην προσωπική ζωή της συγγραφέως του βιβλίου.

Η εκδήλωση της Πάτρας και αντίστοιχες σε άλλες πόλεις που είχαν προγραμματιστεί αναβλήθηκαν, τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας, λίγες μέρες πριν γίνει γνωστός ο χωρισμός του ζευγαριού που κατάφερε να κρατήσει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Μαρί Κυριακού είχε επισκεφθεί στο παρελθόν, επί δημαρχείας Ανδρέα Φούρα, την Πάτρα και είχε βραβευθεί για το φιλανθρωπικό της έργο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight