Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το Δημαρχείο, τα συντριβάνια στην πλ. Γεωργιου και ο Απόλλωνας γίνονται ... μπλέ!

Πάτρα: Το Δημαρχείο, τα συντριβάνια στην...

Το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου για την Ημέρα Αυτισμού

Παγκοσμίως η 2α Απριλίου έχει καθιερωθεί ως Ημέρα του Αυτισμού, ολόκληρος δε ο Απρίλιος ως μήνας ενημέρωσης, δράσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, των αρχών και των φορέων για τον Αυτισμό.

Το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Ατόμων με Αυτισμό Αχαΐας (ΕΨΥΕΠΕΑ) προγραμματίζει για το Σάββατο την 1η Απριλίου από τις 10 πμ. έως τις 4.0 μμ. ενημερωτικές εκδηλώσεις και δρώμενα στην Πλατεία Γεωργίου και στον πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου, που θα περιλαμβάνουν εκτός των άλλων τοποθέτηση τραπεζιών και Stand για διανομή ενημερωτικών εντύπων και άλλου σχετικού υλικού, διαδραστικά δρώμενα που θα αποσκοπούν στη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, από εθελοντές του συλλόγου μας και σε συνεργασία με τον Κοινωνικό Τομέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η Δημοτική Αρχή θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων και θα φωταγωγήσει τις προσόψεις του Δημαρχείου, του Δημοτικού Θεάτρου, τα συντριβάνια της Πλατείας Γεωργίου με μπλέ φωτισμό, που έχει καθιερωθεί σαν το χρώμα του Αυτιστικού Φάσματος το βράδυ του Σαββάτου 1 Απριλίου και της Κυριακής 2 Απριλίου.

Η ΕΨΥΕΠΕΑ παρακαλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ενεργά στις δραστηριότητες που προγραμμάτισε το Δ.Σ. δηλώνοντας συμμετοχή για να προσφέρετε εθελοντικά τις υπηρεσίες σας στην ενημερωτική καμπάνια.

Όσοι επιθυμείτε να επικοινωνήσετε στο mail [email protected] ή στο τηλ. 6945994126 δηλώνοντας συμμετοχή .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις