Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τέλος εποχής για τον Κώστα Καζάκο από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας! «Έχω κουραστεί…» λέει στο thebest.gr

Τέλος εποχής για τον Κώστα Καζάκο από το...
Βγενόπουλος Φάνης

Θα παραμείνει στο τιμόνι του Θεάτρου μέχρι τον Ιούλιο, οπότε και λήγει η σύμβασή του

Τέλος εποχής όπως όλα δείχνουν για τον Κώστα Καζάκο στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου, η άφιξη του οποίου πριν δύο χρόνια στην Πάτρα είχε συνοδευθεί από αντιδράσεις, λόγω της απομάκρυνσης του προκατόχου του Θοδωρή Αμπαζή, δεν φαίνεται να επιθυμεί την περαιτέρω ανανέωση της σύμβασής του.

Η θητεία του ολοκληρώνεται τον Ιούλιο και μιλώντας στο thebest.gr αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του. Όπως δήλωσε έχει κουραστεί, ωστόσο τίποτα ακόμη δεν είναι οριστικό, πριν μιλήσει με τους αρμόδιους του Δήμου.

Τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί στους κύκλους πέριξ του θεάτρου, μια έντονη φημολογία ότι ο κ. Καζάκος πρόκειται να εγκαταλείψει τη θέση του.

Το thebest.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά για να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα (αύριο Πέμπτη θα είναι στην Πάτρα).

Όπως είπε ο κ. Καζάκος ακόμη είναι νωρίς για να ληφθούν αποφάσεις, αναφορικά με το εάν θα παραμείνει ή όχι στο ΔΗΠΕΘΕ, καθώς η σύμβασή του λήγει τον Ιούλιο του 2017.

Όπως χαρακτηριστικά πρόσθεσε: «Για μετά δεν ξέρω. Αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, θα συνεννοηθούμε και με τους αρμόδιους του Δήμου για να δούμε πώς θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα του ΔΗΠΕΘΕ και εάν μπορώ να τα βγάλω πέρα γιατί έχω κουραστεί…»

Ωστόσο, ο Κώστας Καζάκος διαβεβαιώνει ότι σε κάθε περίπτωση: «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν διότι πλέον, έχουμε δεσμούς με την Πάτρα. Δεν είναι τίποτα αποφασισμένο».

έχω κουραστεί…»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture