Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αυτά είναι τα αγαπημένα φαγητά της βασίλισσας Ελισάβετ

Αυτά είναι τα αγαπημένα φαγητά της βασίλ...

Μπορεί να σας ξαφνιάσουν

Η  90χρονη Βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ ξέρει τι της αρέσει στο φαγητό.Για πρωινό, η Βασίλισσα γενικά τρώει δημητριακά, σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε στην Telegraph.

Της αρέσουν ιδιαίτερα τα Special K και Corn Flakes και συνήθως δειπνεί μόνη της στις 9 το πρωί. Μερικές φορές, προσθέτει καρύδια ή αποξηραμένα φρούτα, όπως βερίκοκα στα δημητριακά της. Άλλες μέρες επιλέγει τοστ με μαρμελάδα αντί για δημητριακά.

Παρά το γεγονός ότι ξεκινά την ημέρα της με ένα βαρύ σε υδατάνθρακες πρωινό, η Βασίλισσα Ελισάβετ αποφεύγει το άμυλο, όπως τις πατάτες. Για μεσημεριανό γεύμα, επιλέγει συνήθως ελαφρά πιάτα με ψητά ψάρια σερβιρισμένα πάνω σε σπανάκι. Το δείπνο είναι σχεδόν παρόμοιο, ωστόσο πολλά προϊόντα από τις διάφορες οικίες της χρησιμοποιούνται όταν είναι διαθέσιμα, Για παράδειγμα, το Balmoral, μία από τις επίσημες κατοικίες της, είναι συχνά καλή πηγή ελαφιού.

Πιο πρόσφατα, ο πρίγκιπας Κάρολος λέγεται ότι προσπάθησε να μυήσει τους γονείς του στα βιολογικά τρόφιμα.

Η βασίλισσα είναι επίσης, μεγάλη λάτρης της σοκολάτας, αν και τείνει να την απολαμβάνει όχι μετά το δείπνο, αλλά κατά τη διάρκεια αυτού που αποκαλείται τρίτο γεύμα της – το απογευματινό τσάι. Μία άλλη αδυναμία της είναι τα «jam pennies» - μικρά σαντουιτσάκια γεμιστά με μαρμελάδα, στο μέγεθος μιας δεκάρας. Άλλο αγαπημένο της γλυκό είναι οι πουτίγκες και κυρίως η πουτίγκα ροδάκινου λέγεται πως είναι η αγαπημένη της.

Το βράδυ, η βασίλισσα γενικά απολαμβάνει ένα κοκτέιλ με τζιν και Dubonnet αν και δεν θα μάθουμε ποτέ αν προτιμά το δικό της αφρώδη οίνο που παρασκευάζεται στο Κάστρο των Ουίνσδορ.

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight