Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 6 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 6 Μαρτίου

Ζώδια

Κριός

Μέχρι και αύριο, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή φέρνει κάποιες παρασκηνιακές ή διακριτικές συναντήσεις και συζητήσεις. Κυοφορούνται ιδέες, οι οποίες απ’ τα μέσα Μαρτίου θ’ αρχίσουν να εκδηλώνονται. Η σύνοδος αυτή είναι επίσης αρκετά πνευματική, καλή για διαλογισμό και τέχνη, ενώ φέρνει κι επαφές γύρω από ζητήματα τέχνης, φιλανθρωπίας, πνευματικότητας. Κλείσιμο θεμάτων.

Ταύρος

Συναντήσεις με φίλους και γνωστούς θα φέρνει μέχρι και αύριο η επικοινωνιακή σύνοδος Ήλιου-Ερμή, πιθανόν και κάποιες γνωριμίες, ενώ κινητικότητα υπάρχει και με διαδικτυακές επαφές. Επίσης κινητικότητα δίνει μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Πιθανό ξεκίνημα μαθημάτων σε ομάδες. Με τη σύνοδο αυτή κάνετε κάποιες σκέψεις και σχέδια για το μέλλον.

Δίδυμοι

Επαγγελματικές επαφές, συζητήσεις, ιδέες και γνωριμίες θα φέρνει μέχρι και αύριο η σύνοδος Ήλιου-Ερμή, ενώ ίσως συναντηθείτε με άτομα εξουσίας. Γίνεστε πιο επικοινωνιακοί με το κοινό, φαίνεστε περισσότερο επαγγελματικά και κοινωνικά, ενώ είναι καλές μέρες να προωθήσετε τη δουλειά σας, να στείλετε βιογραφικά και να σκεφτείτε ή να ξεκινήσετε νέα project.

Καρκίνος

Έμφαση σε θέματα εκπαίδευσης δίνει μέχρι και αύριο η σύνοδος Ήλιου-Ερμή, ίσως ξεκινάτε διδασκαλία ή παρακολούθηση μιας σχολής και άλλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Καλές μέρες για συγγραφή, μελέτη, φιλοσοφία. Επίσης κινητικότητα δίνει και σε θέματα νομικά. Ακόμα, μπορεί να κάνετε κάποιο ταξίδι ή να έχετε επαφές με το εξωτερικό και με ξένους.

Λέων

Κινητικότητα σε θέματα οικονομικά δίνει η σύνοδος Ήλιου-Ερμή μέχρι και αύριο, κι έτσι μπορεί να έχετε διάφορες συζητήσεις, επαφές ή ρυθμίσεις και συμφωνίες γύρω από θέματα δανείων, επενδύσεων, χορηγιών, αλλά και εφορίας, συντάξεων, κληρονομικών κλπ. Επίσης η σύνοδος αυτή σάς βάζει να σκεφτείτε βαθύτερα, να ψυχαναλυθείτε και να ανακαλύψετε κρυφά πράγματα.

Παρθένος

Αρκετά κοινωνική η σύνοδος Ήλιου-Ερμή, η οποία μέχρι και αύριο θα δώσει την ευκαιρία για γνωριμίες και διάφορες συναντήσεις, ενώ γίνεται ανταλλαγή ιδεών και συζητάτε πολλά πράγματα. Πιθανές συνεργασίες ή συμφωνίες. Γίνονται τόσο επαγγελματικές, όσο και φιλικές κι ερωτικές γνωριμίες και συναντήσεις. Ενασχόληση επίσης με θέματα δικαίου, ομορφιάς και μόδας.

Ζυγός

Παρουσιάζεται κινητικότητα στον εργασιακό χώρο, με πολλές επαφές, συζητήσεις, ίσως και με συμφωνίες, μέχρι και αύριο με την επικοινωνιακή σύνοδο Ήλιου-Ερμή. Επίσης η όψη αυτή φέρνει κινητικότητα κι επαφές ή συζητήσεις και ιδέες για θέματα υγείας, με πιθανές συναντήσεις με επαγγελματίες υγείας/διατροφής. Ακόμα, πληροφόρηση και κίνηση σε θέματα κατοικίδιων.

Σκορπιός

Πολλές δημιουργικές ιδέες μέχρι και αύριο με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή, με την οποία ίσως ξεκινούν δημιουργικά ή επιχειρηματικά project και συμφωνίες. Επίσης η όψη αυτή φέρνει ερωτικές γνωριμίες και συναντήσεις, όπως και ευκαιρίες για διασκέδαση, σπορ, εκδρομές, χόμπι. Ιδέες, σκέψεις και συζητήσεις για θέματα παιδιών, περισσότερη επικοινωνία με τα παιδιά.

Τοξότης

Λόγω της συνόδου Ήλιου-Ερμή μέχρι και αύριο, υπάρχει μια κινητικότητα σε θέματα οικογενειακά, σπιτιού και ακινήτων. Έτσι είναι μέρες με διάφορες συζητήσεις, με πιθανές συμφωνίες για ακίνητα, ή με επιδιορθώσεις, μετακομίσεις, ανακαινίσεις, κλπ. Η σύνοδος αυτή φέρνει θέματα απ’ το παρελθόν και σκέψεις για τα παλιά ή συναντήσεις με ανθρώπους απ’ τα παλιά.

Αιγόκερως

Ιδιαίτερα επικοινωνιακή η σύνοδος Ήλιου-Ερμή μέχρι και αύριο, η οποία σάς κάνει πιο εξωστρεφείς, παίρνετε τηλέφωνα, στέλνετε μηνύματα, ή προχωράτε σε συζητήσεις και συμφωνίες. Επίσης είναι μέρες με αρκετή πληροφόρηση, διάβασμα, γράψιμο, μαθήματα, σεμινάρια. Πολλές ιδέες. Αρκετές ακόμα μετακινήσεις, βόλτες, ταξιδάκια. Επαφές με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες, γνωστούς.

Υδροχόος

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή μέχρι και αύριο φέρνει κινητικότητα κι επαφές για θέματα οικονομικά, για αγορές, πωλήσεις κλπ, ίσως γίνουν συμφωνίες, ενώ μπορεί να ασχοληθείτε με πληρωμές και με άλλες συναλλαγές. Εστιάζεται ο νους σας αρκετά σε θέματα αξιών. Επίσης έμφαση δίνει η όψη αυτή στις απολαύσεις, τα ψώνια, τα κεκτημένα σας.

Ιχθύες

Ήλιος κι Ερμής συναντιούνται στο ζώδιό σας, μια σύνοδος ιδιαίτερα επικοινωνιακή, η οποία σάς κάνει εξωστρεφείς αυτές τις μέρες και γνωρίζετε κόσμο, μιλάτε περισσότερο και κάνετε διάφορες γνωριμίες κι επαφές. Πιθανές συμφωνίες. Επίσης μπορεί να ξεκινάτε μαθήματα ή σεμινάρια. Παίρνετε αποφάσεις αλλά και πρωτοβουλίες. Προσδιορίζετε καλύτερα τι θέλετε και ποιοι είστε. Αρκετές ιδέες.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being