Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Με τρελαίνει η κόρη μου όταν λέει σ'αγαπώ μπαμπάκα"

"Με τρελαίνει η κόρη μου όταν λέει ...

Ο "χαζομπαμπάς" Σάκης μίλησε στο Nitro

Για όλα μίλησε ο Σάκης Ρουβάς σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης. Ο “χαζομπαμπάς” Σάκης αναφέρθηκε και στη μικρή Αναστασία που του έχει αλλάξει την καθημερινότητα για τα καλά.«Η κόρη μου ξυπνά κάθε πρωί στις 08:00, πίνει το γάλα της και είμαστε τυχεροί, γιατί μετά ξανακοιμάται κάνα μισάωρο και μετά έρχεται και ζουζουνίζει στο κρεβάτι μας. Σχεδόν κάθε βράδυ κάνουμε μαζί προσευχούλα και πάμε για ύπνο. Τελευταία με τρελαίνει, ειδικά όταν με πιάνει και μου λέει σ΄ αγαπώ μπαμπάκα μου», αναφέρει και προσθέτει πως η κόρη του τον αποκαλεί και μπαμπά και Σάκη, όπως έχει ακούσει να τον λέει όλος ο κόσμος.

Όσο για τα πρώτα του βήματα, τόνισε: «Τον πρώτο καιρό που ήρθα στην Αθήνα έμενα σε κάτι κολλητούς στα Εξάρχεια, σ’ ένα δυάρι τρία άτομα. Το μόνο που με φόβιζε ήταν οι δημοσιογράφοι, γιατί από την πρώτη μέρα που βγήκα δέχθηκα μεγάλη επίθεση, μεγάλη αμφισβήτηση.Ξαφνικά, βρέθηκα σε ένα χώρο όπου υπάρχει μεγάλη κακία για διάφορους λόγους, επειδή έτσι κάνουν την δουλειά τους ή γιατί έτσι πουλάνε περιοδικά».

Παραδέχεται ακόμα πως έχει υπάρξει τελείως... ανισσόροπος λέγοντας: «Πολλές φορές, ακόμα και τώρα, έχω θελήσει να μου χώσω μια ανάποδη. Αλλά διαρκεί πολύ λίγο και έρχομαι στα ίσα μου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight