Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 3 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 3 Μαρτίου

Ζώδια

Κριός

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας αυτή την εποχή, γυρνά ανάδρομη τώρα, και μέχρι τις 3/4 θα φέρει επανασυνδέσεις με παλιούς έρωτες αλλά και φίλους, γνωστούς ή συνεργάτες. Ταυτόχρονα, θα κάνετε αναθεώρηση του τι θέλετε, πώς παρουσιάζεστε αλλά και της εμφάνισής σας. Πιθανή επιστροφή χρημάτων στο διάστημα αυτό.

Ταύρος

Λόγω της αναδρομής της Αφροδίτης, αναμένεται μέχρι τις αρχές Απριλίου να έρθει το παρελθόν στο παρόν, με τη μορφή παλιών σχέσεων, οι οποίες ωστόσο μπορεί είτε να μείνουν μυστικές, ή να μην ευοδώσουν και να μείνουν στη φαντασία σας. Αρκετά τα παρασκήνια έως τότε, ενώ γίνονται ζυμώσεις και αναθεωρήσεις μέσα σας σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών.

Δίδυμοι

Παλιούς φίλους και γνωστούς αναμένεται να σας φέρει η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τώρα έως τις αρχές Απριλίου, ενώ είναι πολύ πιθανό να συναντηθείτε με ομάδες ή συλλόγους που είχατε καιρό να δείτε. Ίσως δίνετε ευκαιρία σε ορισμένα άτομα. Αναθεώρηση αξιών της φιλίας. Παράλληλα, κάνετε και αναθεώρηση σε σχέδιά σας.

Καρκίνος

Η αναδρομή της Αφροδίτης αναμένεται να σας φέρει σε επαφή με παλιούς συνεργάτες ή με άτομα εξουσίας, έως τις αρχές Απριλίου, ενώ θα αναθεωρήσετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις και αξίες. Παράλληλα,  θα αναθεωρήσετε το πώς θέλετε να παρουσιάζεστε κοινωνικά κι επαγγελματικά. Ίσως πάνε πίσω ορισμένα επαγγελματικά θέματα αλλά και κάποιες υποχρεώσεις.

Λέων

Καιρός επανασυνδέσεων με την ανάδρομη Αφροδίτη από σήμερα έως τις αρχές Απριλίου – αναθεωρείτε τις αποφάσεις σας και την πορεία ορισμένων σχέσεων. Παράλληλα, θα αναθεωρήσετε και τις αξίες και τη φιλοσοφία που διέπουν τη ζωή σας. Πιθανές συναντήσεις με άτομα απ’ το εξωτερικό που είχατε να δείτε καιρό. Καθυστερήσεις και αναβολές σε θέματα νομικά και σπουδών.

Παρθένος

Οικονομικά θέματα, όπως επενδύσεις, δάνεια, χορηγίες, κληρονομικά, φορολογικά, συντάξεις, διατροφή κλπ, αναμένεται να πάνε πίσω τώρα που η Αφροδίτη γυρνά ανάδρομη, ενώ μέχρι τις 3/4 αναμένονται καθυστερήσεις σε ανάλογα ζητήματα. Πιθανές παρασκηνιακές ερωτικές επανασυνδέσεις. Επανεξετάζετε και συνειδητοποιείτε καλύτερα τις αξίες ορισμένων ατόμων, συνεργατών ή και του συντρόφου.

Ζυγός

Εποχή επανασυνδέσεων, με την Αφροδίτη να γυρνά ανάδρομη τώρα και να φέρνει παλιούς έρωτες, συνεργάτες ή καλούς φίλους ξανά στη ζωή σας μέχρι τις αρχές Απριλίου. Ένα διάστημα με αναθεωρήσεις στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών. Τελικά πόση ισορροπία και δικαιοσύνη είχαν ορισμένοι δεσμοί αλλά και η ίδια η ζωή σας;

Σκορπιός

Σε ανάδρομη πορεία γυρνά η Αφροδίτη τώρα, η οποία μέχρι τις αρχές Απριλίου αναμένεται να σας φέρει ξανά σε επαφή με άτομα απ’ τη δουλειά που έχετε να δείτε καιρό, με συνεργάτες αλλά και με παλιούς έρωτες. Μια εποχή που αναθεωρείτε θέματα εργασιακά και το κλίμα στο χώρο δουλειάς ή τον τρόπο που δουλεύετε. Αναθεωρήσεις και σε υγεία/διατροφή.

Τοξότης

Θα δώσει ευκαιρίες για ερωτικές επανασυνδέσεις η Αφροδίτη που γυρνά ανάδρομη από τώρα έως τα μέσα Απριλίου, ενώ θα αναθεωρήσετε αυτό που ζητάτε στα αισθηματικά. Επίσης επανεξέταση θα κάνετε και σε ορισμένα επιχειρηματικά ή δημιουργικά project, τα οποία ίσως καθυστερήσουν. Ακόμα, αναθεώρηση θα κάνετε και στον τρόπο που διασκεδάζετε.

Αιγόκερως

Έρχεται το παρελθόν στη ζωή σας με την ανάδρομη Αφροδίτη από τώρα έως τις αρχές Απριλίου, μια περίοδος με επανασυνδέσεις με παλιούς έρωτες αλλά και με μέλη της οικογένειας που έχετε να δείτε καιρό. Καθυστερήσεις πιθανές σε θέματα σπιτιού/ακινήτων στο διάστημα αυτό. Αρκετή νοσταλγικότητα, πολλές αναμνήσεις και αναμάσηση παλιών γεγονότων.

Υδροχόος

Ευχάριστες συναντήσεις με άτομα απ’ τα παλιά αναμένεται να φέρει η ανάδρομη Αφροδίτη από τώρα έως τις 3/4, ένα διάστημα με συναντήσεις με παλιούς συγγενείς, συμμαθητές, γνωστούς αλλά και με ερωτικές επανασυνδέσεις. Πιθανά επίσης ταξιδάκια και βόλτες σε μέρη παλιά. Ακόμα, ίσως αρχίσετε ξανά ορισμένα μαθήματα που είχατε αφήσει.

Ιχθύες

Λόγω της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης, αναμένονται καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα, σε αγορές, πωλήσεις, πληρωμές κλπ, έως τις 3/4. Πιθανόν όμως να σας επιστραφούν και ορισμένα χρηματικά ποσά ή αντικείμενα. Παράλληλα, θα είναι μια εποχή που αναθεωρείτε τις αξίες σας, τι εκτιμάτε και τι όχι στους άλλους και στη ζωή.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being