Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Κανονικά η συνέντευξη του Μπαξεβανάκη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ - "Μπλόκο" από το πρωί από φοιτητές - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πάτρα: Κανονικά η συνέντευξη του Μπαξεβα...

Σε Πάτρα και Ηλεία σήμερα ο υφυπουργός Παιδείας

ΝΕΟΤΕΡΟ. Κανονικά διεξάγεται αυτή τη στιγμή η συνέντευξη τύπου του υφυπουργού Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Υψηλάντου και Γούναρη, έπειτα από την πρωινή αναβολή λόγω της συγκέντρωσης των φοιτητών έξω από την αίθουσα της ΕΣΗΕΠΗΝ.

Νωρίτερα

Για τις 6 το απόγευμα αναβλήθηκε η συνέντευξη τύπου του υφυπουργού Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάξη στην Πάτρα. Η συνέντευξη είχε προγραμματιστεί για τις 12 σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΕΣΗΕΠΗΝ.

Ομως απέξω είχαν συγκεντρωθεί φοιτητές μέλη της Αλληλεγγύης σε Πρόσφυγες και Μετανάστες και φοιτητικοί σύλλογοι , που σκόπευαν να του θέσουν το ζήτημα της ποιότητας του φαγητού που προσφέρεται στους πρόσφυγες στη Μυρσίνη, καθώς και εκπαιδευτικά ζητήματα. Ο υφυπουργός αναχώρησε μετά την εκδήλωση στο ΕΑΠ για την Μυρσίνη Ηλείας. Η συνέντευξη τύπου θα δοθεί στις 6 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα.

Νωρίτερα

Στην Πάτρα έχει προγραμματίσει να βρεθεί σήμερα ο υφυπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρης Μπαξεβανάκης, για να επισκεφθεί το ΕΑΠ και να παρευρεθεί στην τελετή υπογραφής σύμβασης συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας. Αργότερα θα επισκεφθεί και τον χώρο φιλοξενίας προσφύγων στη Μυρσίνη Ηλείας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του είχε προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα της ΕΣΗΕΠΗΝ. Ακόμα δεν έχει προσέλθει και απέξω τον περιμένουν μέλη της Αλληλεγγύης σε Πρόσφυγες και Μετανάστες , για να το ζήτημα των συνθηκών  στην Μυρσίνη Ηλείας και για να του θέσουν και εκπαιδευτικά ζητήματα.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12.20

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις