Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος για τον άδικο χαμό της 38χρονης Ασπασίας - Σήμερα η νεκροψία και η ανάσυρση της μοιραίας νταλίκας - ΦΩΤΟ

Θρήνος για τον άδικο χαμό της 38χρονης Α...

Τραγωδία το απόγευμα της Κυριακής στο Λαππα

Σήμερα το πρωί αναμένεται να επιχειρηθεί η ανάσυρση της μοιραίας νταλίκας μέσα στην οποία βρήκε  τραγικό θάνατο η 38χρονη Ασπασία Βοτζάκη μητέρα δυο παιδιών  το απόγευμα της Κυριακής στην Εθνική οδό Πατρών Πύργου στο Λάππα.

Πληροφορίες θέλουν την εκτροπή του οχήματος να οφείλεται ισως σε μετατόπιση φορτίου.

Η νταλίκα την οποια οδηγούσε ο σύζυγος της 38χρονης, και στην οποία επέβαιναν και οι δυο με τα ανήλικα παιδιά τους, έφυγε από το δρόμο στην περιοχή του Λάππα .

Τελικός προορισμός ήταν η Αθήνα.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες και το όχημα εκινείτο στο ρεύμα προς Αθήνα, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο  με αποτέλεσμα η νταλικα να ανατραπεί και στη συνέχεια να εκδηλωθεί πυρκαγιά στο χώρο της καμπίνας που βρισκόνταν, η 38χρονη Ασπασία και τα δύο ανήλικα παιδιά τους 5 και 6 ετών.

Ο τραγικός πατέρας κατάφερε να  βγάλει από το όχημα τα δυο παιδιά αλλά όχι  και τη συζυγό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 38χρονη Ασπασία Βροτζάκη είναι μητέρα δυο ανήλικων παιδιών που απανθρακώθηκε στο τροχαίο στο Λάππα

Η Ασπασία Βροντζάκη δεν καταγόταν από την Ηλεία, παρ’ όλα αυτά τα τελευταία χρόνια είχε πολιτογραφηθεί Αμαλιαδίτισσα, αφού το 2010 παντρεύτηκε με τον Κώστα Ανδριόπουλο και δημιούργησαν μία πολύ όμορφη οικογένεια, καθώς απέκτησαν δύο παιδιά ηλικίας 7 και 5 ετών, ενώ οι πληροφορίες του patrisnews.com αναφέρουν ότι η άτυχη Ασπασία ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροψία- νεκροτομή.

Ο 42χρονος μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο ‘Άγιος Ανδρέας’ Πατρών, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε και για επίσης προληπτικούς λόγους τα δύο ανήλικα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

Η είδηση του φρικτού θανάτου της 38χρονης έχει προκαλέσει σοκ στην Αμαλιάδα και όσοι γνώριζαν το ζευγάρι δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί και αναζητούν απαντήσεις στα αναπάντητα ‘γιατί’.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις