Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέο βίντεο από την τραγωδία στην Αθηνών-Λαμίας- Ο πατέρας σε απόγνωση πιάνει το κεφάλι του

Νέο βίντεο από την τραγωδία στην Αθηνών-...

Είναι η στιγμή, που ο τραγικός πατέρας, βγαίνει από τις τουαλέτες

Ενα ακόμα βίντεο, για το πολύνεκρο τροχαίο  στην Αθηνών-Λαμίας βλέπει το φως της δημοσιότητας. Το νέο βίντεο, έχει τραβηχτεί από διερχόμενο όχημα, που περνούσε εκείνη τη στιγμή από το αντίθετο ρεύμα.

Είναι η στιγμή, που ο τραγικός πατέρας, βγαίνει από τις τουαλέτες και αντικρίζει σε κατάσταση σοκ το αυτοκίνητο με την γυναίκα του και το παιδί του τυλιγμένο στις φλόγες.

Αρχικά, φαίνονται πυκνοί καπνοί, όσο το διερχόμενο όχημα πλησιάζει, βλέπουμε ότι το αυτοκίνητο τυλιγμένο στις φλόγες, ενώ διακρίνεται και ο σύζυγος και πατέρας Υ.Π. να κρατάει σοκαρισμένος το κεφάλι του, αδυνατώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί. Δυστυχώς είναι αργά για να κάνει το οτιδήποτε.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη όταν ο  41χρονος πατέρας πάρκαρε το αυτοκίνητό του στο παράδρομο για να χρησιμοποιήσει τις τουαλέτες αφήνοντας μέσα στο όχημα τη σύζυγο και το παιδί του.

Στο τροχαίο δυστύχημα, εκτός από την 33χρονη μητέρα, την Αποστολία, και το 3χρονη αγοράκι, τον Παύλο, έχασαν τη ζωή τους και ο οδηγός και ο συνοδηγός της μοιραίας Porsche. Η μητέρα, το παιδί και ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου (Γ.Β.) απανθρακώθηκαν, ενώ ο 24χρονος συνοδηγός (Α.Γ.) πετάχτηκε αρκετά μέτρα μακριά, βρίσκοντας και αυτός, τραγικό θάνατο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις