Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ο Απόλλωνας Carna υποδέχεται σε λίγη ώρα τον πανίσχυρο Ολυμπιακό

Μπάσκετ: Ο Απόλλωνας Carna υποδέχεται σε...

Για την 19η αγωνιστική

Την ομάδα του Ολυμπιακού υποδέχεται σήμερα (17.30) ο Απολλων Carna, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket Legue. Οι "μελανόλευκοι" έχουν εξαιρετικά δύσκολη αποστολή και γι αυτό κάνουν κάλεσμα στους Πατρινούς φιλάθλους να τους ενισχύσουν.

Και βέβαια όσοι βρεθούν στο κλειστό της Περιβόλας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία κορυφαία ομάδα του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Σε αυτό το κλίμα ήταν και όσα έγραψε ο αρχηγός της πατρινής ομάδας, Δημήτρης Βεργινης στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι:

«Ο Φεβρουάριος μας αποχαιρετά με ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικά παιχνίδι καθώς την Καθαρά Δευτέρα υποδεχόμαστε στην έδρα μας μια από τις κορυφαίες ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος και της Ευρώπης, τον Ολυμπιακό.

Η διακοπή του πρωταθλήματος έστω και εαν ήταν μικρή μας έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε ακόμα πιο συντονισμένα επάνω στα λάθη μας και να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί κόντρα σε έναν αντίπαλο που το όνομα του και μόνο εμπνέει σεβασμό σε όλους μας.

Ξέρουμε ότι το έργο μας είναι πάρα πολύ δύσκολο έστω και εαν παίζουμε μέσα στην έδρα μας καθώς το ρόστερ του Ολυμπιακού δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια αντίδρασης μέσα στο παρκέ όμως είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ότι μας αναλογεί από αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι το οποίο αποτελεί και γιορτή για την πόλη μιας και οι φίλοι της ομάδας μας ανυπομονούν για τη διεξαγωγή του.

Συνεπώς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτό το παιχνίδι να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχουμε μπροστά μας καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι ο Μάρτιος είναι ένας καθοριστικός μήνας για εμάς με σημαντικά παιχνίδια μέσα από τα οποία θα πρέπει να βγούμε νικητές για να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στους στόχους μας.

Προέχει βέβαια το παιχνίδι της Καθαράς Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο οποίο είμαστε σίγουροι ότι το γήπεδο μας θα είναι γεμάτο.

Η Πάτρα κινείται σε καρναβαλικούς ρυθμούς καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του με τους Πατρινούς να το βιώνουν αυτή τη γιορτή με πολύ διαφορετικό τρόπο απ’ ότι σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος.

Συνεπώς όλοι οι πατρινοί μετά το ξεφάντωμα τους θα έχουν την ευκαιρία να δουν απο κοντά τον Ολυμπιακό σε μια αθλητική γιορτή για την πόλη αυτή τη φορά.  Καλό καρναβάλι σε όλους και σας περιμένουμε την Καθαρά Δευτέρα στο γήπεδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Mπάσκετ: Ο Απόλλωνας Carna έχει να κερδίσει 20 χρόνια τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports