Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Σημαντική νίκη για τον Έσπερο ΑΟΠΑ

Μπάσκετ: Σημαντική νίκη για τον Έσπερο ΑΟΠΑ

Επί της Καλαμάτας

Πέτυχε το στόχο του ο Έσπερος ΑΟΠΑ στη Μεσσήνη επικρατώντας της Καλαμάτας με 66-55. Ο Έσπερος είχε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και με όπλο του την άμυνα επέβαλλε το ρυθμό του φτάνοντας στη νίκη.

«Η νίκη ανήκει ολοκληρωτικά στα παιδιά γιατί ήταν συγκεντρωμένα και στα 40 λεπτά με αποτέλεσμα ένα δύσκολο παιχνίδι να το κερδίσουμε σχετικά εύκολα», δήλωσε ο προπονητής του Έσπερου ΑΟΠΑ, Σπύρος Γκοργκόλης και συμπλήρωσε:

«Ελέγξαμε το ρυθμό σε όλη τη διάρκεια και παρά το γεγονός της απουσίας Παπανικολόπουλου, φτάσαμε στην πολύ σημαντική νίκη. Θέλω να κάνω ειδική μνεία σε Διαμαντόπουλο και Νάτσκο, οι οποίοι μπορεί να μην έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, αλλά είναι πάντα κοντά στην ομάδα και μας βοηθούν καθημερινά».

Ο Σπύρος Γκοργκόλης αναφέρθηκε και στο ντέρμπι που ακολουθεί με την πρωτοπόρο Δάφνη Δαφνίου τονίζοντας:

«Είμαστε υποχρεωμένοι να αφήσουμε πίσω τη νίκη με την Καλαμάτα και να στρέψουμε αποκλειστικά την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι με την Δάφνη. Παιχνίδι, το οποίο για εμάς έχει χαρακτηριστικά τελικού. Θα παίξουμε στην έδρα μας, έχουμε ήδη μια απώλεια ως γηπεδούχοι και δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Πρέπει και αυτό το παιχνίδι να το κερδίσουμε».

Διαιτητές: Τσαχάκης και Αναστασίου

Τα 10λεπτα: 11-19, 15-14, 15-21, 14-12

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γιαννακόπουλος)  Αντωνόπουλος, Κίσσας 6 (2), Κονταργύρης, Σκοπέτος 2, Μαγιτόμπε 3 (1), Δελής 10, Μπάκας 14, Κουτίβας 2, Τριανταφυλλόπουλος 6 (2), Τσικούρης 10, Γεωργανάς 2.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ (Γκοργκόλης): Διαμαντόπουλος, Φραντζής 21 (4), Λαμπρόπουλος 4, Ροκανάς 9 (1), Θανόπουλος 10 (2), Παπαγεωργίου, Οικονομόπουλος 13, Πελεκούδας 3, Νάτσκος, Λυμπέρης 3 (1), Αγγελόπουλος 3.

*Το παιχνίδι ξεκίνησε με 15 λεπτά καθυστέρηση, καθώς καθυστέρησε να προσέλθει στο γήπεδο ο γιατρός αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Ήττα για τον Γλαύκο και νίκη για την Ακράτα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports