Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Ήττα για τον Παναιγιάλειο στα Χανιά

Φούτμπολ Λιγκ: Ήττα για τον Παναιγιάλειο...

Η τοπική ομάδα επικράτησε με 1-0 των "μελανόλευκων"

Δεν κατάφερε ούτε τώρα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, εκτός έδρας ο Παναιγιάλειος. Από δύο διαδοχικές ήττες προερχόταν ο ΑΟ Χανιά, όμως κόντρα σε μία από τις ομάδες που δεν είχε τρίποντο μακριά από την έδρα της, τον Παναιγιάλειο, όφειλε να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Υπό το βλέμμα, λοιπόν, του Νίκου Παντέλη, ο οποίος βρισκόταν έξω από τον χώρο των αποδυτηρίων και χωρίς τους οργανωμένους που άρχισαν αποχή, οι «κυανόλευκοι» βρήκαν τον τρόπο να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και επικράτησαν 1-0.

Υπό βροχή διεξήχθη το ματς στο Μέλεμε και οι γηπεδούχοι που είχαν στον πάγκο τον υπηρεσιακό, Θοδωρή Γκάτζιο, απείλησαν για πρώτη φορά στο 12' με εκτέλεση φάουλ του Βαρούχα.

Από σέντρα του τελευταίου στο 26' ο Βανκεβάι έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία με άστοχο σουτ. Ο Παναιγιάλειος ουσιαστικά απείλησε μόνο στο 16', όταν ο Αθανασίου απομάκρυνε τη μπάλα σε κεφαλιά του Τσιλιγκίρη.

Το 1-0 ήρθε για την κρητική ομάδα στο 34'. Οι Βανκεβάι, Σταματής συνδυάστηκαν ωραία, ο δεύτερος έβγαλε τη σέντρα και ο Βαρούχας με σουτ νίκησε τον Γκαραβέλη και έβαλε σε θέση οδηγού τον ΑΟ ΧΑνιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΧ θα μπορούσε να έχει «καθαρίσει» την υπόθεση - τρίποντο, αλλά ο Γκαραβέλης με τη βοήθεια και του δοκαριού έσωσε την εστία του σε σουτ του Βαρούχα στο 52'.

Από εκεί και πέρα το ματς ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να κρατούν μακριά τους όποιους κινδύνους. Ωστόσο, λίγο πριν το φινάλε ο Γκούφας μόνος με τον Αθανασίου δεν μπόρεσε να τον νικήσει και να φέρει το ματς στα ίσα.

Στο φινάλε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Φουρλάνος, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν χρόνο για να αντιδράσουν...

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα η «Μαύρη Θύελλα» παραμένει χωρίς «διπλό» εδώ και 10 μήνες, ενώ η ομάδα των Χανίων εδραιώθηκε πλέον στην 9η θέση, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Γκολ: 34' Βαρούχας

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Λάσκαρης, Ηρακλής, Βασιλείου, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Βαρούχας (63' Μηλιώτης), Αποστολόπουλος (90'+3' Θεολόγου), Σταματής (90'+1' Γεωργακόπουλος), Βανκεβάι.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο, Ρέλλας (76' Γκούφας), Μωυσίδης (45' λ.τρ. Παναγιώτου), Μπούζας, Καζναφέρης, Τρίγκας (86' Βουτσιώτης), Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας, Ξόμπλιος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Ο Παναιγιάλειος θέλει τη νίκη κόντρα στα Χανιά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports