Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται στις 16 Μαρτίου το θρίλερ διαφυλετικών προεκτάσεων «Get out – Τρέξε!» - Θα το δούμε και στην Πάτρα

Έρχεται στις 16 Μαρτίου το θρίλερ διαφυλ...

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του 38χρονου μαύρου σκηνοθέτη Τζόρνταν Πιλ

Στις 16 Μαρτίου 2017 έρχεται στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες και αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα, ένα καθηλωτικό όπως λέγεται, θρίλερ διαφυλετικών προεκτάσεων με τίτλο «Get out – Τρέξε!», σε διανομή της UIP.

Πρωταγωνιστούν οι: Ντάνιελ Καλούγια, Άλισον Ουίλιαμς, Μπράντλεϊ Γουίτφορντ και η Κάθριν Κίνερ.

Το σενάριο και σκηνοθεσία είναι του 38χρονου μαύρου σκηνοθέτη Τζόρνταν Πιλ. Πρόκειται για το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στο σινεμά.

Διάρκεια: 113 λεπτά.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Η Universal Pictures, η Blumhouse (παραγωγός των ταινιών Η Επίσκεψη, Παγιδευμένη Ψυχή και Το Χάρισμα) και ο σκηνοθέτης (& σεναριογράφος) Τζόρνταν Πιλ που στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο καταπιάνεται με το αγαπημένο του είδος, υπογράφουν ένα πρωτότυπο θρίλερ διαφυλετικών προεκτάσεων…

Ο Αφρο-Αμερικάνος Κρις θα συνοδεύσει τη λευκή κοπέλα του, Ρόουζ (Άλισον Ουίλιαμς –Girls), στο πατρικό της για να περάσουν ένα σαββατοκύριακο με τους γονείς της (Μπράντλεϊ Γουίτφορντ και Κάθριν Κίνερ) και τον αδερφό της, Τζέρεμι (Κέιλεμπ Λάντρι Τζόουνς –X-Men: First Class). Αρχικά ο Κρις θεωρεί πως, η παράξενη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σπίτι, όπου το υπηρετικό προσωπικό είναι μαύροι, αλλά και κατά τη διάρκεια μιας ετήσιας οικογενειακής συνάθροισης οφείλεται στη διαφυλετική επιλογή της Ρόουζ, σύντομά, όμως, βρίσκεται αντιμέτωπος με την τρομακτική αλήθεια…

Η ταινία να προσθέσουμε πως έκανε την πρεμιέρα της στο φετινό φεστιβάλ Ανεξάρτητου κινηματογράφου του Sundance στη Γιούτα των ΗΠΑ και βγαίνει αυτό το σαββατοκύριακο στις Αμερικάνικες αίθουσες.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture