Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Σήμερα οι Στρατηγοί του Καρναβαλιού υποδέχονται τον μεγιστάνα από την Κίνα!

Σήμερα οι Στρατηγοί του Καρναβαλιού υποδ...

Λίγο μετά τη μία η παρέλασή τους

Οι Στρατηγοί είναι ετοιμοπόλεμοι και "εισβάλλουν' σήμερα στην Καρναβαλικς Πάτρα, συνεχίζουν και αυτή την χρονιά τις προσπάθειες για την ευημερία και την πρόοδο των Πατρινών!

Μετά την περσινή αποτυχημένη προσπάθεια για επενδύσεις από τον Άραβα επενδυτή,   προσκάλεσαν  Κινέζο μεγαλοεπιχειρηματία, ο οποίος από την Πέμπτη θα φιλοξενείται σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας, με την συνοδεία του.

Μετά από προτάσεις που του έγιναν, έχει εκφράσει την επιθυμία  να αγοράσει την πλατεία Γεωργίου απαραίτητα μαζί με τα σπάνια δέντρα της και τον καταπληκτικό και καινοτόμο καρναβαλικό διάκοσμο, την πλατεία Όλγας μαζί με τα έργα τέχνης που κοσμούν τις μάντρες και τα παγκάκια στην οποία θέλει να ιδρύσει θερμοκήπιο καλλιέργειας αρωματικών φυτών,  τον κυματοθραύστη  με την βάρκα του Σκαρτσώρα για να περάσει η νέα σιδηροδρομική γραμμή και την μισή Ρήγα Φεραίου για την διάθεση κινέζικων προϊόντων.

Οι Στρατηγοί, με την πρέπουσα επισημότητα, θα τον υποδεχθούν το Σάββατο μεσημέρι στις 13.30, από το  ξενοδοχείο και θα τον ξεναγήσουν  στις κεντρικές οδούς της πόλης, για να γνωρίσει τις επενδύσεις του.

Θα διέλθουν από την Αγίου Ανδρέου, συνοδεία του μουσικού άρματος του Δήμου και των σοκολατοριχτών, την Αράτου, την Μαιζώνος, την Ερμού, την Κανακάρη, τη Γούναρη, την Κορίνθου, την Κολοκοτρώνη, ξανά την Μαιζώνος και θα γίνει στάση στην πλατεία Γεωργίου.

Η συνέχεια θα δοθεί με τα πόδια στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Στρατηγοί περιμένουν τον Κινέζο!Θέλει ν΄αγοράσει την πλατεία Όλγας και να φυτέψει μυρωδικά!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019