Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...

Στις 21.00, με την Γεωργία Καλαμαρά

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ στις 21:00.

Απαντήσεις στην «Ώρα του Πρωθυπουργού» έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας για τα αποτελέσματα του Eurogroup και την πορεία της διαπραγματεύσεις. Σκληρή επίθεση στον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός. Τον χαρακτήρισε αντιπατριώτη. Επιστρέφουν την ερχόμενη εβδομάδα οι εκπρόσωποι των θεσμών.

Μάχη με το χρόνο δίνει η Fraport για την μεταβίβαση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων τον επόμενο μήνα.  Ανακοινώθηκε η συμφωνία με το ελληνικό Δημόσιο για την πυρασφάλεια. Ποιες εκκρεμότητες απομένουν ακόμα.

Εκατοντάδες χιλιάδες Καρναβαλιστές ετοιμάζονται σε Πελ/σο, Δυτ. Ελλάδα και Ιόνιο για ξέφρενη διασκέδαση το Σαββατοκύριακο. Μοναδικά έθιμα αναβιώνουν και φέτος στην περιφέρεια. Ζωντανά από το ΙΟΝΙΑΝ όλες οι μεγάλες καρναβαλικές δράσεις. Νυχτερινή ποδαράτη στην Πάτρα, ο Βενετσιάνικος Γάμος στο Τζάντε, οι παρελάσεις της Κυριακής και οι φαντασμαγορικές τελετές λήξης από Πάτρα, Καλαμάτα και Ζάκυνθο στην οθόνη του ΙΟΝΙΑΝ.

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για το Σαββατοκύριακο του καρναβαλιού και την Καθαροδευτέρα. Σε ποιες περιοχές οι Καρναβαλιστές θα παρελάσουν υπό βροχή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις