Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΥΤΑ είναι τα άρματα του Πατρινού Καρναβαλιού– Γιορτινό το κλίμα στο κέντρο- ΟΛΑ όσα πρέπει να ξέρετε- ΦΩΤΟ

ΑΥΤΑ είναι τα άρματα του Πατρινού Καρναβ...

Χιλιάδες επισκέπτες έχουν αρχίσει να καταφθάνουν

Εντυπωσιακά πραγματικά ήταν τα φετινά άρματα του Καρναβαλικού συνεργείου του Δήμου κατά την πρώτη εμφάνισή τους στο κέντρο της Πάτρας απόψε τελευταία Παρασκευή της αποκριάς στις 20:30.

Τα άρματα του Δήμου Πατρέων με επικεφαλής τον βασιλιά Καρνάβαλο αλλά και τη βασίλισσα – μέλισσα, το άρμα που είναι εμπνευσμένο από το κοινωνικό μήνυμα του φετινού καρναβαλιού κατά των ναρκωτικών, το άρμα του Ποσειδώνα και οι υπόλοιπες δημιουργίες παρέλασαν στην οδό Κορίνθου και περιμετρικά της πλατείας Γεωργίου Α΄ όπου και σταμάτησαν για αρκετή ώρα δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να βγάλει φωτογραφίες και να τραβήξει βίντεο με τα κινητά του τηλέφωνα.

Να προσθέσουμε πως όλα τα άρματα ήταν φωταγωγημένα, γεγονός που τους χάριζε μία ωραία λάμψη και εικόνα.

 

 

Στην τελική ευθεία για την κορύφωση των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού, μπαίνει από απόψε η πόλη. Ήδη χιλιάδες επισκέπτες έχουν ξεκινήσει να φθάνουν με κάθε μέσο στην πόλη, με τη δημοτική Αρχή να περιμένει πάνω από 70.000 άτομα το τριήμερο.

Πάτρα: Πάνω από 70.000 επισκέπτες για το Καρναβάλι περιμένουν στο Δήμο - 100% η πληρότητα στα ξενοδοχεία

Τον τόνο για την έναρξη της γιορτής του κεφιού και της χαράς, δίνουν σε λίγη ώρα οι εκδηλώσεις στο κέντρο της Πάτρας.

Τα άρματα ήδη έχουν φύγει από το Καρναβαλικό Εργαστήρι και σε λίγο (στις 20.00) θα κατευθυνθούν στην πλατεία Γεωργίου Α΄ μέσω της διαδρομής Γούναρη-Κορίνθου-πλ. Γεωργίου, όπου θα σταθμεύσουν για πολύ ώρα δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να τα θαυμάσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΝΟΙ-Τα καλύτερα πάρτυ, το πρόγραμμα εκδηλώσεων, τι δεν πρέπει να χάσετε το τριήμερο του καρναβαλιού

Τα άρματα που θα εμφανιστούν στους κεντρικούς δρόμους και στην πλατεία Γεωργίου Α΄, θα είναι: «Βασιλιάς Καρνάβαλος», «Βασίλισσα», «Ο Πόλεμος των Ναρκωτικών», τα άρματα του Καρναβαλιού των Μικρών «Άρμα του Ποσειδώνα», «Πειρατικό Καράβι», «Ξαφνικά ένας Παπαγάλος» και το Μουσικό Άρμα.

Τον μουσικό τόνο στην πλατεία Γεωργίου θα δώσει το 20μελές συγκρότημα κρουστών Bloco Swingueira.

Η αποκριάτικη εικόνα της Πάτρας- Γέμισε επισκέπτες και βαλίτσες το κέντρο-ΦΩΤΟ

Παράλληλα, από τις 19.30 στην πλατεία Γεωργίου ξετυλίγονται «Τα Καλύτερά μας» με την παρουσίαση των 20 τρίλεπτων θεαμάτων και από τις τρεις κατηγορίες: Παντομίμα, Σάτιρα, Χορευτικό, στο πλαίσιο του 52ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού.

Με τι καιρό θα παρελάσουμε; Η πρόγνωση του τριημέρου της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας για την Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα

Περισσότεροι από 30.000 καρναβαλιστές θα βρεθούν αυτό το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα για την τελετή λήξης του καρναβαλιού.

Πρόκειται για μέλη των 126 πληρωμάτων του «Κρυμμένου Θησαυρού», 46 καρναβαλικά άρματα, με επικεφαλής τον βασιλιά καρνάβαλο, τρία άρματα του σοκολατοπόλεμου και φυσικά, σάτιρα, φαντασία, ανατροπή και ευρηματικότητα, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης, με την οποία θα κορυφωθούν την Κυριακή οι εκδηλώσεις του πατρινού καρναβαλιού.

Διαβάστε επίσης:

Στην Πάτρα το Σάββατο οι Boney M - Το thebest.gr έμαθε το πρόγραμμά τους - Ρlayback η μουσική στην τελετή λήξης

Νύχτα - μέρα θα λειτουργούν προαστιακός, αστικό και υπεραστικό ΚΤΕΛ για το καρναβάλι - ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ των πληρωμάτων στις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού-30.000 καρναβαλιστές στην εκκίνηση

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019