Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Πάτρα: Μουσική, χρώμα και καρναβαλική διάθεση στο πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάτρα: Μουσική, χρώμα και καρναβαλική δι...

Εορταστικό κλίμα στο πλαίσιο καρναβαλικών εκδηλώσεων

Μουσική, χρώμα και καρναβαλική διάθεση γέμισε ο πεζόδρομος της Αγίου Νικολάου το πρωί της Πάτρας. Στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος, οι πολίτες που αγαπούν τη ζωγραφική και το καρναβάλι δημιούργησαν πίνακες…. μετά καρναβαλικής και εορταστικής μουσικής. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

"Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Ζωγραφίζοντας τη μουσική», στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου μεταξύ Ρήγα Φεραίου και Μαιζώνος την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου προκαλώντας το ενδιαφέρον των περαστικών αλλά κυρίως την αυξημένη ανταπόκριση Πατρινών ζωγράφων που φιλοτέχνησαν τα έργα τους επιτόπου εμπνεόμενοι από επιλεγμένα κομμάτια μουσικής. Το θέμα ήταν ελεύθερο.

Ήταν μια ουσιαστική σύγκλιση των τεχνών της ζωγραφικής και της μουσικής μέσω του Καρναβαλιού με τους δημιουργούς να αποτυπώνουν στα τελάρα τους την εικαστική φαντασία και τέχνη τους με οδηγό τη μουσική.

Στο κάλεσμα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» ανταποκρίθηκαν οι Πατρινοί ζωγράφοι Ορέστης Διαμάντης, Αγγελική Παπαμιχαήλ, Κική Μουρτά, Θανάσης Μοσχόπουλος, Παναγιώτα Σφακιανάκη, Γιώργος Μπαμπίλης, Κατερίνα Αντωνακοπούλου, Διονύσης Ανδριόπουλος, Φωτεινή Καραβασίλη, Μαρία Μαυροκεφάλου, Γεωργία Βόμβα, Άσπα Θεοδορώτση, Γεώργιος Φωτόπουλος, Μαριλένα Θεοδωροπούλου, Βασιλική Θωμολάρη, Νικόλαος Μετενίτης και Κωνσταντίνος Αρταβάνης.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από χορευτικό με ρυθμούς latin, salsa και tango ρυθμούς.

Μια εκδήλωση που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις προάγοντας την καλλιτεχνική διάσταση στο Πατρινό Καρναβάλι".

Δείτε φωτογραφίες...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019