Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Το Άρμα Θέσπιδος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. συνεχίζει με το «Παιχνίδι του έρωτα και της Τύχης» του Μαριβώ-ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το Άρμα Θέσπιδος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. συ...

Με παραστάσεις εκτός σκηνής σε λαϊκές γειτονιές, σε σχολεία και ιδρύματα.

Το Άρμα Θέσπιδος συνεχίζει τις παραστάσεις του με το «Παιχνίδι του έρωτα και της Τύχης» του Μαριβώ,  σε σκηνοθεσία Χρήστου Στρέπκου. Το θεατρικό σχήμα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας δίνει παραστάσεις εκτός σκηνής σε λαϊκές γειτονιές, σε σχολεία και ιδρύματα.

Η ανακοίνωση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Πρωτόγνωρες στιγμές διαδραματίζονται στις παραστάσεις του θεατρικού σχήματος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΠΑΤΡΑΣ, «Άρμα Θέσπιδος». Για πρώτη φορά ένα Δημοτικό Θέατρο, δίνει παραστάσεις εκτός σκηνής σε λαϊκές γειτονιές, σε σχολεία , σε ιδρύματα δίνοντας την δυνατότητα σε όλη την οικογένεια να  βλέπει  ποιοτικό θέατρο και να αισθάνεται  ότι η τέχνη και ο πολιτισμός είναι για όλους.

Και είναι πραγματικά συγκινητική η προσφορά αυτή του Δήμου και του θεάτρου, όταν οι  αίθουσες  γεμίζουν και οι ηθοποιοί, στο τέλος της παράστασης εισπράττουν ένα θερμό χειροκρότημα , δίνουν  ένα αυτόγραφο, ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά στους μικρότερους θεατές.

Περισσότερες από 70 παραστάσεις έχουν δοθεί σε εργατοσυνοικίες, στα Δεμένικα, στην Οβριά, στην Παραλία, στην περιοχή Πράτσικα, στα Ζαρουχλέικα. Οι αίθουσες εκδηλώσεων των Σχολείων, φιλόξενοι χώροι, ανοίγουν τα απογεύματα στην τοπική τους κοινωνία, δάσκαλοι με ανοιχτούς ορίζοντες και Σύλλογοι γονέων προσφέρουν ζεστή υποδοχή, στους θεατές αλλά και στους ηθοποιούς…»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture