Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Θεατρική ομάδα των Πανεπιστημιακών Τμημάτων Αγρινίου συμμετέχει στο πρόγραμμα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Η Θεατρική ομάδα των Πανεπιστημιακών Τμη...

Σχετικά με τον Σαίξπηρ και, σε συμπαραγωγή μαζί του, ανεβάζουν το έργο του Μπόμπρικ «Άμλετ Β΄»

Η φοιτητική θεατρική ομάδα των πανεπιστημιακών Τμημάτων του Αγρινίου, ιδρύθηκε το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007 με πρωτοβουλία των φοιτητών και σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρίνιου, το οποίο παρέχει στην ομάδα επαγγελματία σκηνοθέτη, την αίθουσα του δημοτικού θεάτρου για πρόβες και παραστάσεις, αλλά και το τεχνικό προσωπικό. Από  το 2015 μέχρι και σήμερα σκηνοθέτης της ομάδας είναι η Κάτια Ζαρκάδα.

Από την ίδρυσή της, η ομάδα έχει ανεβάσει με επιτυχία πολλές παραστάσεις, ενώ αρκετά από τα μέλη της συμμετέχουν και σε άλλες θεατρικές ομάδες του Δήμου Αγρινίου ή σε επαγγελματικές παραγωγές του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., δραστηριοποιούνται στη σκηνοθεσία, τη συγγραφή, τη μουσική, τη φωτογραφία και τη σκηνογραφία και πολλοί από τους αποφοίτους έχουν ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική τέχνη.

Για το έτος 2016-2017 η ομάδα συμμετέχει στο πρόγραμμα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. σχετικά με τον Σαίξπηρ και, σε συμπαραγωγή μαζί του, ανεβάζουν το έργο του Μπόμπρικ «Άμλετ Β΄».

Πρόκειται για μια παρωδία του κλασικού δραματικού έργου «Άμλετ», στο οποίο η ομάδα δοκιμάζει μια νέα προσέγγιση, καθώς προσθέτει ζωντανή ορχήστρα να πλαισιώνει την πλοκή. Μάλιστα, κάποια από τα τραγούδια της παράστασης δημιουργήθηκαν από μέλη της ομάδας αποκλειστικά για το έργο.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου στις 4-7 Μαΐου 2017, ενώ η ομάδα έχει στόχο να συμμετάσχει και φέτος στο φεστιβάλ θεατρικών ομάδων που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά: https://theatrikiuwg.jimdo.com/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΥΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ- ΜΕΤΑΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟ ΔΗΠΕΘΕ ΠΑΤΡΑΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις