Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τσίπρας: Εξαιρετική επιτυχία οι αποφάσεις του Eurogroup-ΔΕΙΤΕ LIVE

 Τσίπρας: Εξαιρετική επιτυχία οι αποφάσε...

Στην ώρα του Πρωθυπουργού

Εξαιρετική επιτυχία» χαρακτήρισε τις αποφάσεις του Eurogroup, λόγω των αντιμέτρων, ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας στην «Ώρα του Πρωθυπουργού» στη Βουλή την Παρασκευή, σε ερώτηση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.

Είναι «παγκόσμιο φαινόμενο να λέμε θα δώσουμε πίσω λεφτά, αφού τα κόψουμε» τόνισε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε ότι τα αντίμετρα δεν αποτελούν εγγύηση για εκείνους που λόγω της μείωσης του αφορολόγητου θα χάσουν έναν ακόμη μισθό.

Στην ερώτηση που έχει καταθέσει ο κ. Λεβέντης αναφέρει:

«Μετά το Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου εκπρόσωποί σας άλλαξαν γραμμή και είναι πρόθυμοι να θεσπίσουν, και εν συνεχεία να ψηφίσουν, τέτοια μέτρα. Την αλλαγή στάσης αυτή, την δικαιολογούν από τη βεβαιότητα, ότι θα πάμε τόσο καλά, που με το περίσσευμα που θα προκύψει θα ληφθούν μετά το 2019 μέτρα υπέρ των χαμηλών κοινωνικών στρωμάτων ιδιαίτερα, που θα αντισταθμίζουν τις επιβαρύνσεις» αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, προσθέτοντας:

«Επειδή οι μεν επιβαρύνσεις είναι βέβαιες, οι δε ελαφρύνσεις που υπόσχεστε τελείως αβέβαιες, θεωρώ πως είστε εκτεθειμένος μπροστά στην κοινωνία και ότι άλλη μια φορά καταπατήσατε τις υποσχέσεις σας και οδηγείτε τους μισθοσυντήρητους στην απελπισία και την απόγνωση».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις