Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 24 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 24 Φεβρουαρίου

Ζώδια

Κριός

Το πέρασμα του Ερμή απ’ τον τελευταίο σας οίκο μέχρι τις 13/3, πριν μπει δηλαδή στο ζώδιό σας, θα σας βάλει να κλείσετε διάφορα γραφειοκρατικά, επαγγελματικά ή άλλα θέματα. Παράλληλα, στο διάστημα αυτό θα κάνετε αρκετούς απολογισμούς στο νου σας, και θα σκεφτείτε διάφορα παλιότερα θέματα. Πιθανόν να λάβετε ορισμένα μηνύματα στα όνειρά σας.

Ταύρος

Αλλάζει ζώδιο ο Ερμής και θα φέρει κινητικότητα στον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης έως τις 13 Μαρτίου, ένα διάστημα με πολλές νέες γνωριμίες και με συναντήσεις, ενώ είναι μια εποχή με δραστηριοποίηση σε συλλόγους, κόμματα, ομάδες. Επίσης θα επικοινωνήσετε πολύ μέσα απ’ το ίντερνετ και τα social media. Εναλλακτικά μαθήματα.

Δίδυμοι

Κινητικότητα στα επαγγελματικά σας θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος έως τις 13/3 θα δώσει την ευκαιρία για επαφές με άτομα εξουσίας, για γνωριμίες, συζητήσεις αλλά και για συμφωνίες. Επίσης στο διάστημα αυτό θα επικοινωνήσετε περισσότερο με το κοινό. Θα φανείτε πιο επικοινωνιακοί και ζωηροί γενικά δημοσίως.

Καρκίνος

Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή θα φέρει κινητικότητα στον τομέα των σπουδών και γενικά της εκπαίδευσης, έως τις 13/3 – μια περίοδος με μελέτη, διδασκαλία, συγγραφή. Επίσης θα φέρει κινητικότητα σε θέματα ταξιδιών και επαφών με το εξωτερικό και με ξένους. Ενασχόληση με ζητήματα νομικά. Πιο αισιόδοξος θα γίνει ο νους σας.

Λέων

Ο Ερμής που αλλάζει ζώδιο θα φέρει μια κινητικότητα σε θέματα οικονομικά έως τις 13/3, ένα διάστημα που μπορεί να κάνετε διάφορες ρυθμίσεις, ή να προχωρήσετε σε επαφές και συμφωνίες γύρω από δάνεια, επενδύσεις, ασφάλειες, διατροφή, κληρονομικά κλπ. Επίσης το διάστημα αυτό η σκέψη σας θα γίνει πιο βαθιά και ψυχαναλυτική – καλή εποχή για έρευνα.

Παρθένος

Σας βάζει σε μια αρκετά κοινωνική περίοδο η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος  μέχρι τις 13/3 θα φέρει πολλές γνωριμίες και συναντήσεις, θα γίνετε πιο επικοινωνιακοί, ενώ η σκέψη σας θα είναι εστιασμένη περισσότερο στους άλλους, στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους. Εποχή επίσης με συμφωνίες και συμβιβασμούς.

Ζυγός

Θα φέρει κινητικότητα στον εργασιακό χώρο η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, κι έτσι μέχρι τις 13/3 θα κάνετε διάφορες επαφές και συζητήσεις, ίσως προχωρήσετε σε συμφωνίες, ενώ θα έχετε και αρκετές ιδέες. Επίσης στο διάστημα αυτό είναι πιθανές συναντήσεις με επαγγελματίες υγείας, ενώ θα ενημερωθείτε για θέματα υγείας και διατροφής.

Σκορπιός

Ερωτικές γνωριμίες, φλερτ και συναντήσεις αναμένεται να φέρει η διέλευση του Ερμή απ’ τους Ιχθύς μέχρι τις 13/3, ένα διάστημα που η επικοινωνία γίνεται θετική κι ενδιαφέρουσα, τόσο στα ερωτικά, όσο και με τα παιδιά. Παράλληλα, στο διάστημα αυτό θα έχετε δημιουργικές ιδέες, αλλά και περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση, εκδρομές, σπορ, χόμπι.

Τοξότης

Τώρα που θα αλλάξει ζώδιο Ερμής, θα φέρει κινητικότητα σε θέματα σπιτιού και οικογένειας έως τις 13/3, ένα διάστημα με μετακομίσεις, ενοικιάσεις, επιδιορθώσεις, αλλά και με σκέψεις, συζητήσεις ή συμφωνίες γύρω από ακίνητα. Επίσης, στο διάστημα αυτό το σπίτι σας αναμένεται να γίνει κέντρο διερχομένων με συγγενείς, φίλους και γείτονες να περνούν!

Αιγόκερως

Θα κάνει αρκετά επικοινωνιακή τη καθημερινότητά σας η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος μέχρι τις 13/3 θα φέρει πολλές συναντήσεις, γνωριμίες, συζητήσεις αλλά και πολλές ιδέες. Πιθανές συμφωνίες. Επίσης θα είναι ένα διάστημα με αρκετές μετακινήσεις ή ταξιδάκια. Ακόμα, θα είναι εποχή με μαθήματα, σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο, εξετάσεις.

Υδροχόος

Φεύγει ο επικοινωνιακός Ερμής απ’ το ζώδιό σας, ενώ τώρα που περνά στο επόμενο, θα φέρει κινητικότητα σε θέματα οικονομικά έως τις 13/3, ένα διάστημα με διάφορες συναλλαγές, με αγορές, πωλήσεις ή συμφωνίες. Παράλληλα, θα έχετε ιδέες για έσοδα. Η σκέψη σας θα βρίσκεται περισσότερο σε θέματα υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας.

Ιχθύες

Στο ζώδιό σας περνά ο νοητικός Ερμής, και θα κάνει αρκετά επικοινωνιακή τη ζωή σας έως τις 13/3, ένα διάστημα με πολλές συναντήσεις, γνωριμίες και άφθονη κουβεντούλα. Παράλληλα, θα είναι εποχή κινητική, με βόλτες, μετακινήσεις, ταξιδάκια. Ξεκίνημα νέων μαθημάτων και σεμιναρίων, αρκετό διάβασμα. Μια περίοδος με αρκετές ιδέες και σκέψεις.

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being