Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η βροχή δεν φοβίζει τον πατρινό καρναβαλιστή - Δυσοίωνες οι προγνώσεις για τον καιρό της...Κυριακής... ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η βροχή δεν φοβίζει τον πατρινό καρναβαλ...

Η βροχή δεν σταματά το κέφι

«Μούσκεμα» πιθανότατα θα τα κάνει ο καιρός την Κυριακή ημέρα κορύφωσης του πατρινού καρναβαλιού για το 2017. Τα δυσοίωνα καιρικά μαντάτα δεν πτοούν βέβαια ιδιαίτερα τους πατρινούς καρναβαλιστές που δεν τους τρομάζει η βροχή όπως έχουν αποδείξει πολλές φορές κατά το παρελθόν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες μετεωρολογικές εκτιμήσεις από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και άλλες ιστοσελίδες πρόγνωσης καιρικών φαινομένων για την Κυριακή 26/2 προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά, τα βόρεια και στο ανατολικό Αιγαίου. Βαθμιαία όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα είναι σε πτώση κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

"Παραδοσιακά" η βροχή και πολλές φορές και το έντονο κρύο συνόδευαν τα προηγούμενα χρόνια τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και κυρίως τις παρελάσεις τα προηγούμενα χρόνια.

Είναι σίγουρο οτι όσοι καρναβαλίζονται με συχνότητα ετών θα έχουν παρελάσει στο παρελθόν κρατώντας ομπρέλα ή βρεγμένοι μέχρι το...κόκκαλο... Άλλωστε είναι γνωστό το σύνθημα "η βροχή δεν σταματά τον πατρινό καρναβαλιστή"...

Με την ευκαιρία λοιπόν ας θυμηθούμε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα παλιότερων καρναβαλικών παρελάσεων που διεξήχθησαν με επιτυχία παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, με το φακό του συνεργάτη του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου για το thebest.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις