Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το παιχνίδι "Ευτυχείτε!!!" - Παλιά αυτοκίνητα αυτή την ώρα στο κέντρο της πόλης

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το παιχνίδι "...

Τα αυτοκίνητα είναι της Ελληνικής Λέσχης Ιστορικού Αυτοκινήτου

Ευχάριστη αναστάτωση έχει προξενήσει στο κέντρο της Πάτρας το παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού «Ευτυχείτε!!!» που ξεκίνησε στις 19.30 το απόγευμα, σήμερα Πέμπτη 23/2/2017.

Το παιχνίδι με τίτλο την πιο χαρακτηριστική ίσως ατάκα του Άλκη Στέα, παρουσιαστή για πολλά χρόνια του Πατρινού καρναβαλιού, διοργανώνει ο Εμπορικός σύλλογος της Πάτρας. Η μετάδοση των θεμάτων άρχισε μετά τις 6 το απόγευμα και το παιχνίδι θα συνεχιστεί έως και τις 9 το βράδυ.

Οι συμμετέχοντες καταναλωτές-καρναβαλιστές που θα αναζητούν στοιχεία σε καταστήματα ή σημεία του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου στο πλαίσιο του παιχνιδιού και εφόσον θα τα βρίσκουν, θα κερδίζουν και μια σακούλα με δώρα προσφορά καταστημάτων της πόλης.

Στο μεταξύ εντυπωσιακή είναι και η πομπή παλιών αυτοκινήτων από το σύλλογο ΕΛΙΑ -Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου που μετέχει διοργανωτικά στην εκδήλωση «Ευτυχείτε» μαζί και με τον Σύλλογο Κλασσικής Βέσπας και το Καρναβαλικό Πλήρωμα 94 που φέτος γιορτάζει τα 30 του χρόνια.

Την όμορφη εκδήλωση στηρίζει και το Επιμελητήριο Αχαΐας.

Το Σάββατο 25/2/2017 το group 94 θα συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία, σκορπίζοντας κέφι και καρναβαλικούς ρυθμούς από τις 20.00 – 22.00.

Την Παρασκευή 24/2 το πρόγραμμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Εμπορικού συλλόγου Πάτρας περιλαμβάνει και την αξιολόγηση για το διαγωνισμό της Καρναβαλικής Βιτρίνας.

Οι φωτό είναι από τη σελίδα στο facebook της Ελληνικής Λέσχης Ιστορικού Αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019