Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΤΑ ΠΙΟ ΗΧΗΡΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ. ΠΟΥ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ, ΚΥΡΙΑΚΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΗΧΗΡΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΤΡΙΗΜΕ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Από τον «Κόκκινο» μέχρι Πασχάλη και Ζαχαράτο

Oλη η πόλη πίστα χορού! Φθάσαμε αισίως στο τελευταίο τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού, με τις πιο εκρηκτικές νύχτες διασκέδασης, που ξελογιάζουν και παρασύρουν μασκαράδες κάθε ηλικίας μέχρι πρωίας. Aκολουθεί η ατζέντα με τα πιο «ηχηρά» πάρτι των τριών τελευταίων ημερών.

*ΚOKKΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ (W/EVENTS) 24/2: Το πολύ φαντασμαγορικό κατακόκκινο, νεανικό πάρτι που πάντα προκαλεί κοσμοσυρροή, μας δίνει ραντεβού στο W/Events της παραλιακής του Ρίου, την τελευταία Παρασκευή του Καρναβαλιού. Θα διαθέτει ξεχωριστή σάλα φαγητού με κέτερινγκ Σταυρόπουλος και τεράστια αίθουσα για ατελείωτο χορό μέχρι πρωίας. Στα decks το φοβερό δίδυμο Γεωργίου- Κολιόπουλος. Διοργανωτές είναι οι Ανδρέας Γιαννακόπουλος, Κωνσταντίνος Γεωργίου, Σπύρος Μαλεβίτης.

 

*ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ «ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΕΣ» (BOCAS) 24/2:

Ο ιστορικός χορος του Πατρινού καρναβαλιού, ο ετήσιος αποκριάτικος χορός της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας πραγματοποιείται για 39η συνεχή χρονιά.Το σινεφίλ θέμα έχει τον τίτλο «Το Κλουβί με τις τρελλές» από την θρυλική κωμωδία του Εdouard Molinaro, του 1978 με τους Ούγκο Τονιάτσι και Μισέλ Σερό.Ο χορός της Λέσχης θα φιλοξενηθεί όπως και πέρυσι, στο “Bocas Bar beer & wine”, (Ρ. Φεραίου και Ζαίμη) με djs τους Στέλιο Αποστολόπουλο και Άκη Βαβαρούτα.

*ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΗ (ROYAL) 24/2: Ο ποπ σταρ των 70s και 80s θα πρωτοστατήσει στην πίστα του τέταρτου και τελευταίου φετινού Μπουρμπουλιού με live πρόγραμμα από την εποχή των Olympians μέχρι σήμερα. Ακούστε "Το Κορίτσι του Μάη", "Σχολείο", "Τρόπος", "Αλέξης", "Συγνώμη", "Μάθημα Σολφέζ", "Μπαράκι", "Αν μια μέρα σε χάσω", "Φύγε σε παρακαλώ", "Παραδώσου Λοιπόν", "Κατερίνα Κατερινάκι", "Είσαι το ταίρι μου"... αλλά και: "Billie Jean", "Staying Alive", "It's Raining Men" κ.α. Μαζί του οι Πατρινοί μουσικοί και τραγουδιστές: Γιώργος Παράμερος, Μαρίτα Μιχαλοπούλου, Μαρία Φάκου, Παναγιώτης Αθανασίου, Παναγιώτης Πετρίδης και Νίκος Πλέγας. Η είσοδος των κυριών με τα μαύρα ντόμινο είναι - όπως πάντα - δωρεάν!

*ΣΑΝ ΠΑΛΙΑ DISCOTEQUE (BODEGAS) 24/2: Μια νέα πρόταση με υπόκρουση τραγουδιών από «χρυσές» δεκαετίες με «άπιαστο» dance flour. O dj Φίλιππος Καταπόδης υπόσχεται μεγάλο ξεφάντωμα, στους γνωστούς stylish χώρους του Bodegas της Ρήγα Φεραίου.

 

*«ΘΕΑΤΡΑΛΕ» PARTY (ΛΙΘΟΓΡΑΦΕΙΟΝ) 25/2 Το τελευταίο σαββατόβραδο το «Θεατράλε» πάρτι από το Prego του Γιώργου Κοτοπούλη και το θέατρο Λιθογραφείον στον μοναδικό industrial χώρο του. Θα υπάρχει ομάδα dj’s με επικεφαλής τον Τάκη Νιάρο, ενώ ανακοινώθηκαν και special light show με special VIP guests. Free drink & free wine, μαζί με carnival buffet.

 

*ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ROYAL) 26/2: Γνωστά καρναβαλικά πληρώματα με προιστορία και επιδόσεις (62, 120, 128, 222, 45) σμίγουν και πάλι στο μεγάλο αποχαιρετιστήριο πάρτι της τελευταίας Κυριακής, που διαθέτει πλέον συνεπώς και «ηχηρό» live. Mετά την περσινή εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στο Royal, το πλήθος των φίλων μασκαράδων θα ξεσηκώσει λίγο μετά την παρέλαση το συγκρότημα των Onirama (που είχε ξανάρθει πρόπερσι αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις) αλλά και ο κορυφαίος πατρινός σόουμαν Τάκης Ζαχαράτος. Οι παροχές μετά την περσινή εμπειρία προμηνύονται «πλούσιες» και η αρτιότητα της διοργάνωσης εγγυημένη. Ιθύνων νους ο Δημήτρης Φάκαλος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View