Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μελίνα, Αλίκη, Άντζελα και Μαρινέλλα χθες βράδυ στο Disco Room! Είδαμε τις "Κούκλες" και το μοναδικό Drag Show -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μελίνα, Αλίκη, Άντζελα και Μαρινέλλα χθε...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Το πάρτυ που έχει γίνει θεσμός

Για μια ακόμη χρονιά οι «Κούκλες» στάθμευσαν χθες βράδυ στο Disco Room της Αγίου Ανδρέου ξεσηκώνοντας με το Drag Show τους το πολυπληθές κοινό που έσπευσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να τις απολαύσει. Το club της Αγίου Ανδρέου ήταν κατάμεστο και οι παρευρισκόμενοι σε γενικές γραμμές ακολούθησαν το κάλεσμα μεταμφιεζόμενοι σε ύφος Drag Queens, όπως και το προσωπικό του μαγαζιού.

Το βράδυ της Τετάρτης λοιπόν είδαμε επί σκηνής την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Μελίνα Μερκούρη, την Άντζελα Δημητρίου, την Κατερίνα Στανίση, την Μαρινέλλα αλλά και πολλές ακόμα που καταχειροκροτήθηκαν από τους 500 περίπου Πατρινούς που έδωσαν το "παρών".

Το μοναδικό Dark Show στην Ελλάδα έφερε η Μαριλού το 1994 στο οώνυμο μαγαζί "Κούκλες" στην Αθήνα επιστρέφοντας από το Βερολίνο.

Η Εύα Κουμαριανού ήταν η πρώτη που παρουσίασε show εκεί ενώ σήμερα στην ομάδα συναντάμε την Αλίκη Βασιλάκη, την Τάνια Κέλλη, την Μάνια Λεμπέση και την Ρία Νόλλη. Και οι πέντε γεννήθηκαν αγόρια αλλά αποφάσισαν να εξωτερικεύσουν αυτό που είχαν μέσα τους, να τολμήσουν την αλλαγή και να αδιαφορήσουν για τα αδιάκριτα βλέμματα αλλά και τα σχόλια του κόσμου.

Και μπορεί η ελληνική κοινωνία να είναι ακόμα «κουμπωμένη» μπροστά στους τρανσέξουαλ, ωστόσο το κοινό έχει αγαπήσει το πρόγραμμα που παρουσιάζει η συγκεκριμένη ομάδα. Κατα γενική ομολογία προσφέρουν άφθονο γέλιο και... απολαυστικές μιμήσεις.

Μία drag queen μπορεί να βγει στη σκηνή και να κάνει μίμηση της Madonna, φορώντας φτερά και πούπουλα, απλά ερμηνεύοντας ένα τραγούδι της.To impersonator, είναι αυτός που προσπαθεί να μιμηθεί και την εμφάνιση του καλλιτέχνη, εκτός από το να ερμηνεύσει ένα τραγούδι του.

Photographers:Fenia Q., Vaggelis D.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight